wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  wijnklimaatkast  /   design-met-functionaliteit

Design met functionaliteit

Sommige producten hebben de looks. Anderen een groot gebruiksgemak. Lang niet altijd gaan beide hand in hand. Maar de Egg-O van CPU Europe is trendy én functioneel.

Sommige producten hebben de looks. Anderen een groot gebruiksgemak. Lang niet altijd gaan beide hand in hand. Maar de Egg-O van CPU Europe is trendy én functioneel.

Deze wijnkoeler is een musthave voor de wijnliefhebber met gevoel voor design. Maar niet alleen wijn; het is een eitje om elk drankje op de gewenste temperatuur – warm of koud – te houden.

 

De Egg-O is de eerste wijnkoeler met een deksel, waardoor de drank langer op temperatuur blijft. De fles is simpel in de Egg-O te plaatsen en zonder ijs of koelelementen blijft je drankje koud. Daarnaast beschikt deze gadget over een handvat, waardoor de wijn eenvoudig uit te schenken is en bovendien makkelijk te verplaatsen. Ideaal voor op het terras, de boot, de camping of voor een picknick.

De Egg-O dankt zijn naam aan de vorm van een eitje. Maar een watje is deze noviteit allerminst. Hij houdt drank minimaal twee uur gekoeld en ook na zo’n vier uur is de inhoud nog goed op temperatuur. Het product is gemaakt van ABS-kunststof en daardoor duurzaam, praktisch niet breekbaar en eenvoudig te reinigen. Leuk en origineel zijn de vormgeving en de fraaie kleuren. De koeler is beschikbaar in rood, blauw, groen en crème. En is geschikt voor flessen van 0,7 t/m 1 liter. Kortom: design en functionaliteit in één.

Advies verkoopprijs: EGG-O is verkrijgbaar voor € 34,95.
Verkoop- en productinfo: www.cpu-europe.com.

Publicatiedatum: 7 december 2010

Tags: wonen woonkamer keuken wijn EGG-O wijnkoeler CPU Europe wijnen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent