wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  oven  /   een-wereld-aan-inspirerende-keukenapparatuur

Een wereld aan inspirerende keukenapparatuur

Leren, koken, proeven en ervaren bij Inspiratiehuis 20|20

  • Fotocollectie

Je overweegt een nieuwe keuken of je wilt je huidige keuken aanpassen, maar waar begin je? Bij de apparatuur, want die vormt immers de basis van elke keuken. Bij inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp vind je een zeer uitgebreide collectie van vier toonaangevende merken op gebied van keukenapparatuur: Bosch, Siemens, Gaggenau en Neff. In dit unieke inspiratiehuis ontdek je alle trends en innovaties op het gebied van keukenapparatuur en word je begeleid in het oriëntatieproces.

Vrijblijvend advies

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is in je keuken? Ga dan eens kijken bij Inspiratiehuis 20|20, want hier begint de ontdekkingsreis naar de ideale keuken. De kookdemonstraties, lezingen en workshops dragen allemaal bij aan de beste keuze van apparatuur.
In Inspiratiehuis 20|20 kunt u geen keukenapparatuur kopen, maar u kunt wel doorverwezen worden naar een professionele keukenzaak bij u in de buurt.

Wil je deelnemen aan een kookdemonstratie, lezing of workshop of een persoonlijk advies ontvangen? Maak dan een afspraak via www.inspiratiehuis2020.nl.

Je bent elke dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur en op enkele zondagen per jaar van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom. Data op www.inspiratiehuis2020.nl.

Tags: Inspiratiehuis 20|20 keukenapparatuur apparatuur

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent