wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  moderne-keuken  /   snaidero-loft

Snaidero Loft

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Snaidero Loft: keukens die een stadsgevoel hebben en een stoere uitstraling.

Snaidero Loft

Door ruwe materialen te gebruiken en dit groots neer te zetten, ontstaat de unieke uitstraling die zo kenmerkend is voor loft keukens. Gaat je voorkeur uit naar een stoere keuken, dan verdient de Snaidero Loft zeker jouw aandacht.

De uitstraling van de Snaidero Loft

Wanneer je kiest voor de Snaidero Loft dan kies je voor een keuken met een geheel eigen persoonlijkheid en uitstraling. Deze keuken vormt gegarandeerd dé eyecatcher van je woning. Er wordt veel gebruik gemaakt van materialen als hout, marmer, graniet, kwarts en roestvast staal. Hierbij heb je weer de keuze uit tal van verschillende afwerkingen en kleuren, waardoor de Snaidero Loft geheel te personaliseren is. Niets is te gek bij dit Italiaanse keukenmerk, want al je keukenwensen zijn op de één of andere manier te realiseren!

Kies voor de Snaidero Loft

Met de Snaidero Loft bedient het Italiaanse Snaidero een geheel nieuwe markt binnen de keukenbranche. De robuuste keukenapparatuur zorgt voor een ruw randje, kan tegen een stootje en is erg aantrekkelijk om naar te kijken. We durven met zekerheid te zeggen dat de keuken the place to be wordt in jouw woning. Zeker wanneer je kiest voor een combinatie met een zitgedeelte of een eettafel, zul je hier vele uren zitten.

Je eigen Snaidero Loft keuken samenstellen

Kies je voor de Snaidero Loft, dan kies je voor een keuken die volledig naar jouw wensen is aan te passen. Bij Tieleman Keukens zoeken we met alle plezier met je mee naar je droomkeuken. Onze keukenadviseurs zijn dag in, dag uit bezig met alle nieuwe ontwikkelingen en innovaties op de keukenmarkt. Hierdoor weten wij als geen ander wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn. Wil je een Snaidero Loft samenstellen, dan staan onze adviseurs te popelen om je te helpen. Maak een afspraak en vraag alvast onze keukenbrochure vol keukeninspiratie aan!

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.tielemankeukens.nl

Meer van : Tieleman Keukens

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent