wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  moderne-keuken  /   siematic-s2-introduceert-ergogrip

SieMatic S2 introduceert Ergogrip®

Sinds SieMatic 50 jaar geleden de greeploze keuken uitvond, is er veel gebeurd. De keuken heeft zich ontwikkeld van een puur functionele ruimte tot het gezellige hart van het huis.

Sinds SieMatic 50 jaar geleden de greeploze keuken uitvond, is er veel gebeurd. De keuken heeft zich ontwikkeld van een puur functionele ruimte tot het gezellige hart van het huis.

Tal van vondsten, waaronder veel SieMatic innovaties, maken het werken in de keuken tot een plezier. Nieuwe materialen en technieken hebben de keuken een ander aanzien gegeven. De keuken is een designcentrum geworden. Maar een ding bleef zoals 50 jaar geleden: de in de fronten geïntegreerde greeplijst. Je ziet 'm nauwelijks, je voelt 'm wel.

 

Bij de ontwikkeling van de greeploze SieMatic S2 is ook nagedacht over deze greeplijst. Met als resultaat een vingervriendelijker ontwerp: de SieMatic Ergogrip. Nooit meer pijnlijke handen of beschadigde nagels. De vingers vinden gemakkelijk toegang tot de aluminium greeplijst en het openen en sluiten van deuren en laden gaat soepeler en prettiger dan ooit.

Het design van de SieMatic S2 is mooi evenwichtig doordat de Ergogrip greeplijst niet alleen horizontaal maar ook verticaal kan worden toegepast, naar keuze van de keukengebruikers. De SieMatic S2 oogt ook eleganter door de slechts 1,3 cm dunne zijwanden.

Het voor SieMatic kenmerkende dempingsprofiel, fluisterstil en hygiënisch, is in de Ergogrip greeplijst geïntegreerd.

Meer informatie: www.siematic.nl

Publicatiedatum: 12 april 2010

Tags: wonen keuken keukens SieMatic Ergogrip greeploos greeploze design front fronten keukenfront keukenfronten ergonomie keukenkast keukenkasten

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent