wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  moderne-keuken  /   keuken-valence-van-keukenhuys-de-tweede-kamer

Keuken Valence van Keukenhuys De Tweede Kamer

Keukenhuys De Tweede Kamer presenteert Valence: een moderne, bijzondere keuken.

  • Fotocollectie

Keukenmodel Valence springt direct in het oog door het eiken fineer met horizontale houtnerf, afgewerkt met ambachtlak. De deuren zijn voorzien van druksnappers en de laden van motiondrive, waardoor knoppen en of grepen overbodig zijn. Zowel het blad als de achterwand en de wandplank zijn van corian en uitgevoerd in designer white. Het blad loopt van 21 cm— ter hoogte van het kookgedeelte—terug naar 13 mm. De spoelbak is ook vervaardigd uit corian, maar uitgevoerd met rvs bodem. De wandplank is voorzien van ingefreesde ledverlichting. Apparatuur: kraan Dornbracht Eno platina mat, zichtapparatuur Bora inductiewok, Bora teppan yaki, Bora zoneloze inductiekookplaat en daartussen 2 Bora afzuigunits, Koelkast en Wijnkast Siemens Coolflex serie. Verkoopprijzen op aanvraag.

Over Keukenhuys De Tweede Kamer

Dit keukenbedrijf is alles behalve standaard. Directeuren - of liever: voorzitters - Frits Schram en Marco Verheijen ontwerpen oogstrelende keukens met een visie. Met staaltjes oerdegelijk Brabants vakmanschap die de bewoner passen als een jas. De keukens worden met de hand gemaakt in de eigen keukenmeubelmakerij en zijn er in alle denkbare kleuren, stijlen en materialen. Frits en Marco zijn eigenzinnige levensgenieters met dertig jaar ervaring in de keukenbranche. Geen keukenwens is hen te gek. Met een feilloos gevoel voor sfeer werken ze toe naar een perfect eindresultaat: een unieke, prachtige keuken die perfect past bij het huis waar hij in geplaatst is.

Meer informatie: www.detweedekamer.com

Publicatiedatum: 24 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: keukenhuys de tweede kamer valence keuken eiken eikenhout fineer

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent