wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  moderne-keuken  /   ALNOVINTUCINA

ULTRAWIT GLAS MET HOUT

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De stralende ultrawitte kleur en de houten elementen maken de ALNOVINTUCINA een ware blikvanger.

ALNOVINTUCINA

De wisselwerking van sterk gestructureerd hout en gelijkmatige glazen oppervlakken valt op. Door gebruik van speciale segmentdelen, welke rondom afgewerkt zijn met het warme hout, kun je daarnaast je keuken op passende en sfeervolle wijze verlichten door in deze delen aangebrachte planken met verlichting.

Perfectie heeft tijd nodig. Bij het ontwerpen van architectonische meesterwerken, de ontwikkeling van duurzame materialen – en bij de fijne oppervlakken van een ALNO keuken. Maar één ding verbindt hen allemaal: de wil om iets unieks te creëren en d.m.v. veel inspanningen de hoogste exclusiviteit en beste kwaliteit te bereiken. Niet voor niets zijn er meerdere handelingen nodig om de hoge kwaliteit van de glasfronten met het messcherpe verstek en de indrukwekkende glans van de keukens te maken. Hierdoor ontstaan fraaie contrasten en een ongeëvenaarde esthetiek.

Glas
Wat kan men vertellen wat je zelf nog niet over glas weet? Het is schitterend en eenvoudig te onderhouden. Precies dat heeft ALNO zo gefascineerd dat zij het niet alleen voor deze ALNOVETRINA gebruiken, maar inmiddels ook voor de ALNOART woodglas, ALNOARTpro, ALNOSATINA, en ALNOART stoneglas volledig opnieuw hebben uitgevonden.

Meer van : ALNO AG

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent