wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  maatwerkkeuken  /   keukens-op-maat

Keukens op maat

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Hans Wezenberg maakt keukens en meubels geheel op maat. 

Keuken op maat

Hiernaast een keuken van massief hout, waarbij voor het blad en een deel van de fronten van de hangkasten gebruik is gemaakt van Avonite (een volkernkunststof). Door de semitransparantie van dit materiaal, ziet het blad er spannend uit en werkt veel zachter en lichter dan in men in eerste instantie verwacht. Het aanrechtblok is in dit geval zwevend opgehangen. Ledverlichting is geïntegreerd in de onderzijde van het aanrechtblok en in de ruimte tussen de twee bovenkasten, die als twee strakke rechte vlakken boven elkaar hangen. Om het doorlopende vlak van het aanrechtblad te accentueren, zijn de beide spoelbakken ondergebouwd. De lades zijn natuurlijk met softclosing en zijn in dit geval uitgevoerd met zijdes van matglas.

Maar uiteraard zijn er bijna onbeperkte mogelijkheden: massief hout, hoogglans gespoten fronten, werkbladen van natuursteen, beton, glas of terrazzo, gecombineerd met vele verschillende wandafwerkingen (zoals glasmozaiek, betonstuc, steen, speciale verven) en een bijna onbeperkte keuze uit inbouwapparatuur. Het blijft vooral belangrijk zich te realiseren, dat aan de maatvoering, ontwerpdetails en materiaalkeuzes nauwelijks grenzen zijn.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent