wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kookplaat-kookpit  /   twistpad-neff-bedieningsknop-kookplaat

Twistpad Neff: bedieningsknop kookplaat

TwistPad Neff: gloednieuwe bediening voor je kookplaat op basis van één magnetische, afneembare knop.

  • Fotocollectie

Het begon met het idee om een bedieningsconcept voor kookplaten te ontwikkelen dat een nieuwe standaard zou zetten op het gebied van eenvoud, betrouwbaarheid en comfort. Net als bij alle voorgaande innovaties verliet Neff de gebaande paden om ideeën om te zetten in realiteit. Het resultaat was de TwistPad, een gloednieuw bedieningsconcept op basis van één magnetische, volledig afneembare knop. Neff's TwistPad is inmiddels legendarisch. In combinatie met een inductiekookplaat heeft het concept een belangrijkste designprijs in Duitsland gewonnen: de gouden onderscheiding van de German Design Award 2010.

Magnetisch, intuïtief, ergonomisch

De technologie achter het idee: Neff-kookplaten met de TwistPad beschikken over een vlakke, maar stijlvolle roestvrijstalen bedieningsknop die naast het digitale display op de keramische glasplaat is geplaatst. De knop wordt op zijn plaats gehouden met behulp van magneten die zich onder het glas bevinden en kan zowel worden gekanteld als gedraaid. U kunt alle kookzones afzonderlijk activeren door de soepele en elegante TwistPad even in de gewenste richting te kantelen. Door de knop vervolgens te draaien, regelt u de temperatuur van de kookzone. Als de knop wordt verdraaid, wordt richtingsverandering geregistreerd door sensoren in de kookplaat en wordt de instelling aangepast.

TwistPad Neff veilig en comfortabel

Een van de speciale kenmerken van de TwistPad is zijn flexibiliteit. De knop wordt door een lichte magnetische kracht vastgehouden op de kookplaat. Hierdoor kunt u de knop eenvoudig verwijderen om de kookplaat schoon te maken of te voorkomen dat de kookplaat per ongeluk wordt ingeschakeld. De kookplaat is zo niet alleen 100% beveiligd tegen grijpgrage kinderhandjes, maar kan ook eenvoudig worden schoongemaakt. Tijdens het gebruik reageert het bedieningssysteem bovendien zeer gevoelig op positieveranderingen. Als u de knop bijvoorbeeld verplaatst of verwijdert tijdens het koken, schakelt automatisch de schoonmaakvergrendeling in.

Kijk voor meer informatie op www.neff.nl.

Publicatiedatum: 26 mei 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Tags: Twistpad Neff bedieningsknop kookplaat kookplaten

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent