wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kookplaat-kookpit  /   freeinduction-kookplaat

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

freeInduction Siemens

Met de innovatieve zoneloze inductiekookplaat freeInduction kunnen vooruitstrevende koks voor het eerst het volledige oppervlak van de kookplaat benutten. Pannen kunnen naar wens op de kookplaat worden gezet. De kookplaat detecteert de locatie van de pan en past zich aan de vorm en grootte aan. Dankzij de intelligente technologie biedt de kookplaat plaats aan pannen in alle soorten en maten. Zo begint een nieuw tijdperk op kookgebied.
 
Eerst waren het vier gaspitten, toen vier inductiespoelen: we zijn inmiddels gewend aan kookzones met een vaste grootte en positie. En we zijn er ook aan gewend om ons kookgerei hierop af te stemmen. Deze beperkingen behoren vanaf nu tot het verleden. Met freeInduction van Siemens past de kookplaat zich voor het eerst volledig aan de wensen van de gebruiker aan en biedt daarmee grenzeloze vrijheid bij het koken.

 

Perfect oppervlak voor alle vormen pannen

De nieuwe inductiekookplaat maakt veel mogelijk, zoals de bereiding van een Italiaans menu voor een groot aantal gasten - en dat met maximaal vier pannen tegelijkertijd. Daarbij kan een grote pastapan gebroederlijk naast een klein sauspannetje staan, met nog voldoende plek voor een grote langwerpige braadslede. Samen koken met vrienden gaat al even gemakkelijk: op het enorme oppervlak van 72 cm breed en 45 cm diep heeft iedereen voldoende ruimte om te kokkerellen. Je kunt nu zonder enige beperkingen blancheren, stoven, bakken en braden, ook met twee of drie grote steakpannen tegelijk. En of je nu het volledige oppervlak benut of slechts een klein deel ervan: de warmte wordt alleen opgewekt waar deze nodig is. Optimale energiezuinigheid is voor een innovatief merk als Siemens immers vanzelfsprekend.

Bediening zoals bij een smartphone

Het zenuwcentrum van de kookplaat bevindt zich aan de voorzijde, in de vorm van een TFT-display. De geavanceerde techniek herkent alle ingeschakelde elementen en geeft deze helder weer op de display. Net als bij een smartphone kan de vermogensstand met een vingeraanraking worden ingesteld. De gewenste instelling kan met een aanraking worden geselecteerd en de gebruiker hoeft alleen maar naar voren of naar achteren te 'scrollen' om de warmte te verhogen of de temperatuur in het kookgerei te verlagen. Aanvullende opties zoals de powerBoost-functie (die ervoor zorgt dat gerechten extra snel worden verwarmd), de timer, en de kinderbeveiliging staan garant voor onovertroffen gebruiksgemak. Siemens zorgt er ook voor dat gebruikers snel vertrouwd raken met de nieuwe technologie: één druk op de Info-toets en het systeem geeft direct ondersteuning bij de bediening.

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent