wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kokend-water-kraan  /   gratis-montage-actie

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Actie

De 'Gratis montage actie' is weer van start en loopt tot en met 30 april 2015. Bestel de Quooker Fusion via de Quooker website en betaal géén montagekosten t.w.v. € 200,-.

Quooker Fusion

Voortaan staat er nog maar één kraan op het aanrecht. En wat voor één. Een kraan die alle andere overbodig maakt. De langverwachte Quooker Fusion. Het nieuwste model van de uitvinders van de kokend-water-kraan.

De Quooker Fusion is volmaakt in alle opzichten. Met dubbel-druk-draai bedienings-knop voor volmaakte veiligheid. Bovendien licht er een rode ring op bij het aanraken van deze knop. De Fusion is een mengkraan en kokend-water-kraan verenigd in een spectaculair, slank ontwerp.

Met alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Want de Quooker Fusion wisselt direct van koud naar kokend water en andersom.

In een simpele handomdraai dient de Fusion elk gemak in het huishouden. De Quooker Fusion is er in twee modellen, met een rechte of een ronde uitloop. Beide varianten zijn verkrijgbaar met een chroom, steel of roestvrij stalen finish.

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent