wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kokend-water-kraan  /   blanco-hot

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Kokend heet water vanaf de eerste druppel

Kokend heet water is onmisbaar in de keuken. Kokend water wordt gebruikt om groenten te blancheren, thee te maken, babyflesjes warm te maken, enz. Water op temperatuur krijgen kost veel tijd en met de nodige attributen zoals een waterkoker of kookpan ook ruimte. Met Blanco Hot heb je in een handomdraai kokend heet water. Blanco Hot biedt zowel koud en warm als heet water aan in 1 systeem en is dus een comfortabele én functionele hoogvlieger in elke gezins -of kleinere bedrijfskeuken. De BLANCO HOT levert, eenmaal ingesteld, water tussen 65 °C en kokend heet.

Blanco's multitalent staat elk moment van de dag paraat om kokend heet water te leveren, vanaf de eerste druppel. Of u nu spaghetti wil koken om een grote honger te stillen, een soepje wil maken of een lekker chocolade dessert wil maken, de Blanco Hot zorgt voor een snelle en comfortabele bereiding. Beide handen blijven steeds vrij, aangezien de heet water bediening niet aanhoudend ingeduwd moet blijven.

Blanco Hot is niet alleen superpraktisch, naast functionaliteit is er zeker ook aan veiligheid gedacht: de draaiknop voor heet water is beveiligd en kan niet zomaar gebruikt worden. Dankzij de kinderbeveiliging HotLock kan de bedieningshendel van het hete water enkel opengedraaid worden als en de veiligheidsknop ingeduwd wordt en aan de knop gedraaid wordt. De hete waterstraal spat of dampt nauwelijks. Bovendien voorkomt het gepatenteerde antidrupsysteem dat er stilstaand water in de leidingen van de heet water kraan achterblijft. Op die manier kunnen er zich geen ziektekiemen, zoals legionella, ontwikkelen. Het anti-drupsysteem garandeert daarnaast dat er na gebruik geen heet water na druppelt.

De installatie van het heetwatersysteem voor Blanco Hot is eenvoudig en snel. Blanco Hot is de intelligente combinatie van een innovatieve technologie en perfecte functionaliteit, die zich eveneens vertaalt in een gemakkelijke installatie van de boiler. Hiervoor staan BLANCO en Stiebel Eltron immers. De kraan en de boiler zijn dan ook perfect op mekaar afgestemd. De installatie is gemakkelijk, aangezien er geen veiligheidsgroep nodig is. Bij de ingebruikname wordt het systeem automatisch, afhankelijk van de hoogte boven zeeniveau, op zijn maximum temperatuur gekalibreerd en dan ingesteld op de perfecte temperatuur net onder het kookpunt.

De pure vormen van de kraan maken het design tijdloos elegant. Het cylindrische lichaam en de L-vormige uitloop van de multitasker geven een functionele en esthetische toets aan elke keuken.

www.blanco.be

Blanco Hot in werking

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent