wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  koelkast-diepvriezer  /   side-by-side-koelkast-

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Professionele koeling voor huishoudelijk gebruik

General Electric biedt werkelijk het meest uitgebreide aanbod aan Amerikaanse koelkasten, dankzij de ruime keuze aan basistoestellen, afwerkingen, kleuren en materialen. In ons assortiment vindt u 3 types Amerikaanse koelkasten terug : Side by Side, Bottom Freezer en Top Freezer. Daarnaast heeft u 3 product lijnen : GE, GE Profile en GE Monogram. De hier beschreven eigenschappen bevatten de koeltechnologische basis van bijna al onze GE koelkasten. Uiteraard zullen de kenmerken van de toestellen toenemen naarmate men een hogere product lijn kiest. Zo kan U de GE koelkast kiezen die perfect bij u past.

No Frost met FrostGuard technologie

De No Frost geventileerde koeling garandeert homogene temperaturen voor een betere bewaring van uw voedsel en een efficiënter invriezen. De FrostGuard technologie beheert bovendien de automatische ontdooing op een intelligente wijze. Dankzij precieze berekeningen (o.a. vriezerdeur openingen, compressor draaitijden, ...) ontdooit uw koelkast enkel wanneer het nodig is, door rekening te houden met uw gebruik van de vriezer. Bovendien vermijdt FrostGuard dat de diepgevroren voedingswaren gedeeltelijk zouden ontdooien tijdens de ontdooicyclus door net voor de ontdooiing extra te koelen (pre-chill) en de hele ontdooicyclus heel kort te houden, waardoor de kans op vriesbrand aanzienlijk vermindert. Zo kunnen dankzij deze technologie de voedingswaren langer en beter bewaard blijven en hoeftt er niet meer met de hand ontdooit worden. Bovendien zullen in het vriesgedeelte de verschillende producten niet aaneenplakken en blijven de opschriften makkelijk leesbaar.

ClimateKeeper & ClimateGuard technologie

Om uw etenswaren zo lang mogelijk vers te bewaren, behouden deze technologieën een uniforme en precieze temperatuur in elk van de beide compartimenten van de koelkast. Dit gebeurt door middel van gevoelige elektronische sensoren, een luchttunnel over verschillende niveaus en ventilatoren gekoppeld aan de meest geavanceerde elektronica. Dit verbetert aanzienlijk de kwaliteit en de duurtijd van de bewaring van het voedsel. De elektronische bediening laat een onafhankelijke controle toe van de koelkast- en de vriezertemperaturen, waardoor de temperatuursverschillen minder groot zijn en Uw voedingswaren langer en verser zullen bewaren. Wanneer U de deur van uw koelkast of vriezer sluit, zal deze slechts enkele minuten nodig hebben om zijn initiële temperaturen terug te vinden (3°C en –18°C). Dankzij de snelheid zal Uw voedsel tot de kern invriezen: een kip van 1.5kg zal in de massa ingevroren worden in minder dan 2 uur en zal niet van smaak of textuur veranderen na het ontdooien.

EnergySmart

Dankzij verbeterde eigenschappen, zoals de elektronische sensoren en FrostGuard, beheren de koelkasten hun energieverbruik steeds beter. Zo besparen ze tot soms meer dan 20% aan energie in vergelijking met toestellen van de vorige generatie. Dankzij deze technologie, zijn de huidige amerikaanse koelkasten van GE bijzonder
goed in hun energieklasse, zonder in te boeten aan kwaliteit om te koelen, te bewaren of in te vriezen.

De grootste volumes op de markt

De koelkasten van General Electric bieden bijzonder veel binnenruimte, van 587 liter tot 840 liter bruto. De vrijstaande of tussenbouwtoestellen van 61 cm kastdiepte bieden een inhoud van 648 liter tot 718 liter, waarmee de PHE25 en de PJE25 de grootste Amerikaanse koelkasten op de markt van 61cm diepte worden. De vrijstaande toestellen van 71cm kastdiepte bieden volumes tot 840 liter, met bovendien modellen van 80 cm, 85 cm en 91 cm breedte, wat GE exclusief maakt. Door de asymmetrische opstelling van de koelruimtes bij de Amerikaanse side by sides van General Electric ontstaat een zeer ruim koelkastgedeelte. Erg handig als U minder vaak boodschappen wilt doen. 

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent