wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  koelkast-diepvriezer  /   nieuwe-zanussi-diepvrieskisten-bieden-meer-ruimte-met-spazio

Nieuwe Zanussi diepvrieskisten bieden meer ruimte met Spazio+

Onvoldoende ruimte om alle supermarktaanbiedingen te bewaren, of de zelfgemaakte soep in praktische porties in te vriezen? Een feestje in het vooruitzicht maar niet veel tijd om boodschappen te doen?

Onvoldoende ruimte om alle supermarktaanbiedingen te bewaren, of de zelfgemaakte soep in praktische porties in te vriezen? Een feestje in het vooruitzicht maar niet veel tijd om boodschappen te doen?

De nieuwe Zanussi diepvrieskisten zijn voorzien van Spazio+; een geavanceerde isolatietechniek waardoor er meer netto inhoud overblijft. Deze Spazio+ kisten zijn ook energiezuinig en dus kostenbesparend.

Flexibele plaatsing door warme wand-constructie

Vanwege de afmetingen staan diepvrieskisten vaak in de garage, kelder of bijkeuken waar niet altijd de ideale temperatuur of vochtigheidsgraad heerst. Daarom hebben Zanussi diepvrieskisten een warme wand-constructie, waarbij de condensor in de isolatie is ingeschuimd en de buitenwand glad is. Omdat op deze wijze condens wordt voorkomen is de kist gemakkelijk schoon te houden en wordt roestvorming voorkomen.

Handig, praktisch en veilig

Om de kisten direct na het sluiten weer gemakkelijk te kunnen openen, zijn de nieuwe Zanussi diepvrieskisten uitgerust met het vacuüm opheffingssysteem. Bovendien is het lichtgewicht deksel voorzien van een balanssysteem waardoor het in een hoek van 45 tot 80 graden blijft openstaan. Het is dus niet meer nodig om met één hand het deksel open te houden en met de andere hand de gewenste levensmiddelen proberen te pakken. De LED-indicaties op het bedieningspaneel aan de voorzijde geven aan dat de diepvrieskist in bedrijf is, aan het invriezen is of dat de temperatuur te hoog oploopt. En mocht er sprake zijn van stroomuitval: de inhoud van de diepvrieskist kan tot 32 uur worden bewaard.

Energiezuinig

De nieuwe Zanussi diepvrieskist ZFC 649 WAP valt in energie-efficiëntieklasse A+. Hiermee is hij maar liefst 30% zuiniger dan een vergelijkbare diepvrieskist met een B-label.

De Zanussi diepvrieskist ZFC 649 WAP is verkrijgbaar vanaf nu bij elektro speciaalzaken. De consumentenadviesprijs is € 499,-.

Voor meer informatie www.zanussi.nl of www.homecenterofthebrands.nl.

Publicatiedatum: 1 juli 2010

Tags: wonen keuken keukens keukenapparatuur diepvrieskist Zanussi ZFC 649 WAP Spazio+ diepvries diepvrieskisten vriezer

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent