wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  koelkast-diepvriezer  /   amerikaanse-koelkast

Amerikaanse koelkast

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Met de KitchenAid Amerikaanse 3-deurs koelkast bewaar je je voedsel onder ideale omstandigheden.

Amerikaanse koelkast

Deze uitzonderlijke koelkast maakt gebruik van de hoogste kwaliteit roestvrij staal en de nieuwste technologieën voor de perfecte bewaring van al je producten, totdat je ze nodig hebt om te bereiden.

Gemaakt van Easy To Clean roestvrij staal, zijn de enorme 407 liter koel- en 155 liter vriesruimten (genoeg om 9,5 kg voedsel in slechts 24 uur in te vriezen) voorzien van extra grote (80 cm) legplateaus voor maximale capaciteit en flexibiliteit.

Als gepassioneerd kok, weet je dat elk ingrediënt anders is en een specifieke behandeling verdient. Zo ook je koelkast. Met de speciale laden met gecontroleerde temperatuur- en luchtvochtigheid, kun je ervoor zorgen dat je voedsel onder ideale omstandigheden wordt bewaard, waardoor het langer vers blijft en beter smaakt.

Snel koelen en snel vriezen

Naast een interne automaat voor ijsblokjes of ijskoud water, is je koelkast voorzien van diverse technologieën die zijn ontworpen om de inhoud ervan in optimale conditie te houden. De functies Snelkoelen en Snelvriezen houden de ideale temperatuur bij het toevoegen van je laatste boodschappen vast, terwijl Quick Ice je de mogelijkheid biedt om snel ijs te maken voor een feestje, of op een warme zomerse dag.

Het digitale bedieningspaneel met elektronische besturing houd je op de hoogte, terwijl de Vakantiemodus je elektriciteitsrekening laag houdt. En in het geval van een stroomstoring, hoef je je geen zorgen te maken: je voedsel wordt nog gedurende 16 uur lang veilig vers bewaard.

Meer van : KitchenAid Nederland

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent