wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   juweel-op-het-aanrecht

Juweel op het aanrecht

Inventum introduceert Café Invento de luxe. Type HK20, aangenaam. De crème de la crème voor wie van onderscheidend design houdt.

Inventum introduceert Café Invento de luxe. Type HK20, aangenaam. De crème de la crème voor wie van onderscheidend design houdt.

De machine is superdun. Een lust voor het oog. Toonaangevend design voor in de moderne, luxe keuken. Opvallend mooi, strak maar sierlijk. De HK20 staat voor lifestyle.

 

Verrassend nieuwe technieken zorgen voor optimaal resultaat. Met één druk op de knop zet de HK20 1 of 2 kopjes koffie naar ieders smaak. De boiler met heet water, nèt onder het kookpunt, is rechtstreeks boven de koffiepads geplaatst. Dit in combinatie met de juiste druk voorkomt verlies van warmte en aroma. Met de digitale smaakselector is de sterkte van de koffie vooraf in te stellen, al naar gelang de behoefte.

Café Invento de luxe HK20: het uiterlijk is stoer en elegant tegelijk. De uitkomst een kop koffie naar persoonlijke smaak, van slap bakkie tot sterke kop. Het design van dit slimme apparaat is tot in de puntjes afgewerkt. Voorzien van een unieke coating waardoor geen vingerafdruk op het apparaat zichtbaar is.

Advies verkoopprijs: Koffiepadmachine HK20 € 159,99.
Verkoop- en productinfo: Inventum Group B.V., tel: +31 (0) 318 54 22 22 of kijk op www.cafeinvento.nlwww.cafeinvento.nl en www.inventum.eu.

Publicatiedatum: 3 maart 2011

Tags: wonen keuken keukens keukenapparatuur koffiemachine Inventum Café Invento de luxe Type HK20 koffie koffiepad koffiepads

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent