wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   david-reader-snijplank-schaakbord

David Reader snijplank schaakbord

Culinair schaakblok: ambachtelijke snijplank en schaakbord ineen.

  • Fotocollectie

Vooruitdenken is het adagium van schaakgrootmeesters en meesterkoks. Én van journalist David Reader. Hij vroeg meubelmaker Maarten Kien en chef-kok Arne Ramak een originele snijplank te ontwerpen. Het resultaat is een culinair schaakblok, een kopshouten snijplank gemaakt van eiken en Amerikaans noten. Je kunt er op snijden, maar ook op schaken. Het heeft zelfs de officiële afmetingen van een wedstrijdbord.

Als snijplank biedt het kopshouten schaakblok een aantal praktische voordelen. De houtvezels staan recht omhoog waardoor een scherp mes tussen de vezels door snijdt. Zo blijft het mes blijft langer scherp en kan er geen vuil in de groeven achterblijven. De snijplank is geïmpregneerd met tungolie, waardoor hij niet kromtrekt en er geen diepe snijsporen achterblijven.

David Reader snijplank schaakbord.

Informatie

Het culinaire schaakblok is te verkrijgen op de website van David Reader: DavidReader.nl. Afmetingen: 40 x 40 x 5 cm. Consumentenadviesprijs € 250.

Over David Reader

David Reader verbindt met trots de beste ambachtslieden van Nederland aan mannen die op zoek zijn naar exclusieve en met de hand vervaardigde producten. Door hedendaagse online shopmogelijkheden kan de relatie met het product en de vakman vervagen. David Reader wil deze ontwikkeling doorbreken en de authentieke verhalen van de ambachtslieden laten zien en horen.

Met deze gedachte is DavidReader.nl ontstaan. Een online platform voor de man met liefde voor exceptionele producten, waar ambachtelijke en met de hand vervaardigde producten worden aangeboden door de ambachtsman zelf.

Meer informatie: www.davidreader.nl

Publicatiedatum: 24 januari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: david reader snijplank schaakbord schaakblok kien ramak

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent