wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   cuisipro-ontwikkelt-nieuwe-generatie-raspen-met-glijvlaktechnologie

Cuisipro ontwikkelt nieuwe generatie raspen met glijvlaktechnologie

Van verleidelijke chocoladekrullen over dunne plakjes parmezaan tot sappige wortelschijfjes. Een rasp in de keuken maakt heel wat gerechten verrassender en verfijnder. Rapper gezegd dan geraspt? Niet meer met de nieuwe generatie raspen van Cuisipro!

Van verleidelijke chocoladekrullen over dunne plakjes parmezaan tot sappige wortelschijfjes. Een rasp in de keuken maakt heel wat gerechten verrassender en verfijnder. Rapper gezegd dan geraspt? Niet meer met de nieuwe generatie raspen van Cuisipro!

De uitgebreide collectie combineert vlijmscherpe geëtste lemmeten met een innovatieve glijvlaktechnologie. En zo schaaft Cuisipro alle concurrentie op een hoopje...

 

Het geheim van de nieuwe glijvlaktechnologie – een internationaal octrooi werd aangevraagd – zit in het unieke groevenpatroon, gelijkmatig verdeeld over de volledige lengte van het snijvlak. De Cuisipro-raspen combineren zo twee troeven. Het groevenpatroon vermindert de weerstand zodat je makkelijk kan raspen, terwijl de uitgestrekte groeven de lemmeten verlengen zodat je een groter snijoppervlak krijgt. Meer raspen met minder moeite dus.

De raspen hebben een stevige, ergonomische antislipgreep en antislipuiteinden voor meer stabiliteit en veiligheid. De smalle en platte raspen beschikken daarnaast over een afdekking met maateenheden (Amerikaans en metrisch) die je op de rasp kan klikken. Bevestig aan de achterkant van de rasp om de ingrediënten op te vangen en af te meten. Of klik de afdekking op het snijgedeelte om de rasp veilig op te bergen.

Van grove rasp voor groenten tot kleine schaaf voor chocoladekrulletjes, de Cuisipro-collectie is compleet. In totaal zijn er 14 nieuwe raspen met glijvlaktechnologie: 5 smalle raspen, 6 platte raspen, een luxueuze dubbele rasp, een molenrasp met twee trommels (grof en parmezaan) en een torenrasp met 4 zijden.

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf 19,95 euro
Materiaal: roestvrijstalen raspgedeelte met kunststof antislipgreep

Over Cuisipro

Het merk Cuisipro, dat in Nederland exclusief via Demeyere Zwilling Nederland BV (info@demeyere-nederland.nl) wordt verdeeld, wordt sinds jaar en dag met professioneel keukengereedschap geassocieerd: design dat in het oog springt, efficiëntie die je kookkunst ondersteunt, kwaliteit die duurzaam is, een meerwaarde die telkens verrast en innovatie die voortdurend alle verwachtingen weerlegt – geruggensteund door 25 jaar garantie.

Meer informatie: www.demeyere-nederland.nl

Publicatiedatum: 26 oktober 2010

Tags: wonen keuken keukens keukengerei Cuisipro rasp raspen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent