wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kleine-keukenapparatuur  /   m-series-koffiemachine

M-Series Koffiemachine

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De nieuwe Wolf inbouw gourmet koffiemachine voor thuis maakt koffie van professionele kwaliteit.

Vele koffies met M Series koffiemachine

Wolf heeft de afgelopen jaren het koffiezetten geperfectioneerd.

Koffie, latte, espresso, capuccino en macchiato, perfect geschuimde melk, en dat alles met één druk op de knop. Het koffiezetsysteem voldoet aan de hoogste eisen van alle fijnproevers, is gemakkelijk in het gebruik, en gemakkelijk te onderhouden. 

M-Series koffiemachine

Het koffiezetsysteem is verkrijgbaar in roestvrij staal en in zwart glas, de design stijlen die perfect passen bij de andere apparatuur van Wolf. Het koffiezetsysteem heeft dezelfde breedte als de Wolf ovens, stoomovens en magnetrons, en kan prachtig gecombineerd worden met een uniform uiterlijk tot resultaat.

Gebruiksgemak

Door de snelle eerste opwarmfase zorgt dat de eerste kop snel gezet kan worden. Je kunt binnen enkele minuten genieten van uw kopje koffie. De interne timer is programmeerbaar zodat het apparaat automatisch aanschakelt en bijvoorbeeld klaar is voor gebruik als je opstaat. Het apparaat kan afgesteld worden om met gemalen koffie of met hele koffiebonen te werken. De watertemperatuur, koffiesterkte kunnen tevens worden ingesteld naar smaak, en persoonlijke voorkeuren kunnen worden bewaard.

Hygiƫne

Het koffiezetsysteem elimineert het akelige beeld wat men heeft dat inbouw koffiezetmachines moeilijk te reinigen zijn. Met één druk op de knop wordt een stoomreinigingscyclus van 3 tot 6 seconden geactiveerd, die aanschakelt na bereiding van iedere drank waarin melk wordt gebruikt. Daarbij komt dat de melk nooit in de interne mechaniek van het apparaat komt, dus er is geen noodzaak om het apparaat uit elkaar te halen voor reiniging.

Meer van : Wolf

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent