wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenrenovatie  /   keukenrenovatie-intereno

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Wie zijn wij?

Intereno keukenrenovatie is gevestigd in Kampen en is dé landelijke specialist in renovatie en modernisering van keukens. Wij bieden u een nieuwe kijk op uw oude keuken. Wilt u een compleet andere look voor uw keuken? Laat u dan verassen door ons uitgebreide keukenrenovatie programma.

Lees hier verder voor meer info>>>

Keukendeurtjes vervangen

Uw wensen om uw keuken te vernieuwen zijn persoonlijk. Keukendeurtjes vervangen kunnen een geheel nieuwe look aan uw keuken geven. Daarom biedt Intereno keukenrenovatie u een uitgebreid programma aan keukendeurtjes om uw keuken op maat te vernieuwen.

Lees hier verder voor meer info>>>

Keukenapparatuur

Het vervangen van keukenapparatuur is mede bepalend in hoeverre u uw huidige keuken vernieuwt. Niet alleen qua gezicht, maar ook wat betreft comfort, werkgemak en natuurlijk het benodigde budget. Intereno keukenrenovatie werkt samen met verschillende bekende merken van keukenapparatuur.

Lees hier verder voor meer info>>>

Keukenblad vervangen

Net zoals bij keukendeurtjes is de keus voor een keukenblad een heel persoonlijke keus. Dus heeft Intereno keukenrenovatie ook hierin een uitgebreid programma voor u. U kiest uit verschillende materialen zoals HPL, composiet, massief hout, vol kunststof of natuursteen. En dit alles in verschillende designs en kleuren. Om u alvast een idee van de mogelijkheden te geven staat hier een aantal voorbeelden vermeld. Onze keukenadviseur helpt u graag met het juiste advies dat past bij uw smaak en de mogelijkheden binnen uw keuken.

Lees hier verder voor meer info>>>

Werkwijze

Onze adviseur komt persoonlijk bij u thuis, hij neemt voorbeelden mee en kijkt dan met een vakkundig oog naar uw bestaande keuken of deze het renoveren waard is. Daarna adviseert hij u. Uiteindelijk maakt u de juiste keus voor de keuken die bij u past. Eén van de grote voordelen van een keukenrenovatie is dat u normaal gesproken binnen één dag een vernieuwde keuken hebt. En dat zonder hak- en breekwerk.

Lees hier verder voor meer info>>>

Keuken renoveren

U wilt weer een modern ogende keuken met de gemakken van vandaag de dag. Uw keuken renoveren heeft dan ten opzichte van een compleet nieuwe keuken veel voordelen. Bij keukenrenovatie gebruiken we de basis van uw huidige keuken, die is vaak nog prima in orde. Het gevolg is dat u een toch een ‘nieuwe’ keuken krijgt zonder hak- en breekwerk en die aanzienlijk goedkoper is dan een compleet nieuwe keuken.

Eén van onze adviseurs bekijkt bij u de situatie ter plekke en luistert naar uw wensen voor een keukenrenovatie. Hij kent als geen ander de mogelijkheden om uw keuken te vernieuwen. Hij laat u voorbeelden zien en samen komt u tot uw ideale keuken op maat.

Lees hier verder voor meer info>>>

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent