wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenrenovatie  /   keuken-renoveren

Keuken renoveren

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Ontdek de voordelen van keukenrenovatie. Nieuwe technieken en materialen maken het mogelijk om in korte tijd uw keuken een geheel nieuw aanzicht te geven.

En dat voor een fractie van de prijs die het installeren van een compleet nieuwe keuken zou kosten. De Keukenvernieuwers zijn in Nederland de leidende experts op dit gebied.

Oude apparatuur

Een andere aspect van keukenrenovatie is het vervangen van oude apparatuur. De huidige generaties koelkasten en vaatwassers bijvoorbeeld, zijn veel zuiniger in gebruik dan de oude apparatuur. Vervanging leidt tot minder hoge energielasten.

 

De Keukenvernieuwers vervangen alles in uw keuken

Wilt u alleen het werkblad vervangen of de spoelbak moderniseren? Een nieuwe kraan of andere verlichting? Nieuwe scharnieren of grepen? Wilt u een nieuwe gaskookplaat? Alles kan in principe. Neem contact op met De Keukenvernieuwers en maak uw wensen kenbaar. De kans is groot dat u na de renovatie net zo tevreden zult zijn met uw vernieuwde keuken als de tientallen klanten die de moeite namen hun ervaringen met De Keukenvernieuwers met iedereen te delen op www.dekeukenvernieuwers.nl.

Tot slot: De Keukenvernieuwers zijn aangesloten bij het CBW - een veilig gevoel!

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie gaat vrijwel nooit gepaard met veel hak- en breekwerk en de daarbij behorende stofwolken. Sterker nog: De Keukenvernieuwers gooien niets weg wat nog goed is. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de bestaande situatie en aanwezige materialen. Duurzaamheid is het motto. Keukenrenovatie is daarom niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu.

Dealers van De Keukenvernieuwers


Meer van : De Keukenvernieuwers

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent