wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenkraan  /   tijdloos-en-modern-design-voor-de-keuken

Tijdloos en modern design voor de keuken

Nieuwe Axor Citterio M keukenmengkranen.

Nieuwe Axor Citterio M keukenmengkranen.

Opvallende slanke vormen zijn een kenmerk in de ontwerpen van de Italiaanse architect en designer Antonio Citterio. In samenwerking met Axor heeft hij nu ook een serie keukenmengkranen ontwikkeld in dezelfde individuele exclusieve stijl.

 

De Axor Citterio M keukenmengkranen overtuigen niet alleen in kwaliteit en functionaliteit, maar vooral met eigenschappen als robuustheid, lange levensduur en een eenvoudige bediening. Opvallend is het exclusieve design van de topontwerper waardoor de kraan een blikvanger vormt in de keuken.

Meer comfort voor de gebruiker
De nieuwe 2-gats keukenmengkranen kenmerken zich door de slanke vorm en het gebruiksgemak. De hoge uitloop zorgt voor meer ruimte en biedt de gebruiker daardoor meer comfort. Het vullen van grote pannen of vazen is door deze hoge uitloop gemakkelijker. De kranen zijn verkrijgbaar in een variant met een draaibare uitloop of een uittrekbare vuistdouche waarbij de gebruiker de keuze heeft uit twee straalsoorten; een normale en een douchestraal. De vuistdouche is een bijna onzichtbaar deel van de uitloop, waardoor het geen afbreuk doet aan het moderne uiterlijk van de kraan.

De greep kan flexibel links of rechts van de uitloop gemonteerd worden, zodat de kraan door zowel links- als rechtshandigen goed te bedienen is. Door zijn lengte en vlakke vormgeving is de greep bijzonder ergonomisch in de bediening.

Publicatiedatum: 9 januari 2012

Meer informatie: www.axor.nl

Tags: wonen keuken keukenkraan keukenmengkraan axor citterio m kraan

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent