wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  keukenkraan  /   kludi-e-go-keukenmengkranen

KLUDI E-GO keukenmengkranen

De evolutie gaat door met KLUDI keukenmengkranen

  • Fotocollectie

De technologie van de KLUDI E-GO is nog steeds uniek op het gebied van keukenmengkranen. Het hybride systeem waarbij het water zowel handmatig als elektronisch aan te sturen is, is speciaal voor de KLUDI E-GO ontwikkeld en gepatenteerd.

De KLUDI E-GO is bijzonder praktisch als de handen vuil zijn of als de handen niet vrij zijn. Fruit afspoelen, een emmer of een pan vullen, met de elektronische sensor van de KLUDI E-GO wordt niet meer water verbruikt dan strikt noodzakelijk en blijft de kraan schoon. Hygiënisch en economisch. Geen wonder dat de KLUDI E-GO met de Plus X Award werd gelauwerd.

Nieuwe aanvullende variant, opvallend anders
Deze nieuwe aanvullende uitvoering van de KLUDI E-GO optimaliseert het bedieningscomfort nogmaals. Technisch en optisch versmelten vorm en functie. De verchroomde boog is de solide houder, de witte boog is een flexibele uitloop. De flexibele uitloop is stevig verankerd in de verchroomde houder. Als water benodigd wordt buiten de normale radius dan is met een simpele beweging de flexibele uitloop uit de houder te nemen. Dan wordt het maximale gebruiksgemak bereikt. Vazen, grote kannen, pannen en emmers zijn in een handomdraai gevuld. Deze kraan is opvallend anders met een dubbele boog die de elegante belijning speels versterkt.

Het design en de functionaliteit van deze nieuwe KLUDI E-GO toont een echte evolutie, deze kraan is bij uitstek geschikt voor de moderne keuken.

Publicatiedatum: 9 december 2012

Meer informatie: www.kludi.nl

Tags: kludi e-go keukenmengkranen keukenmengkraan mengkraan mengkranen kraan kranen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent