wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  fornuis  /   wolf-dual-fuel

Wolf Dual Fuel fornuis

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Wolf's Dual Fuel gas-elektro fornuizen maken professioneel koken thuis mogelijk.

Wolf Dual Fuel fornuis

Wolf is van oudsherre fabrikant van professionele fornuizen voor de HoReCa, en is in het jaar 2000 door Sub-Zero gekocht. Sub-Zero heeft de apparatuur herontworpen met modern design, zonder de professionele capaciteiten en prestaties van de apparatuur te verliezen.

Het assortiment fornuizen is nu uitgebreid met een nieuw model: het 762mm brede gas-elektrofornuis, met 4 duo-branders en een elektrische oven.

Andere beschikbare breedtes zijn 91, 122 en 153cm, die keuze bieden uit verschillende uitvoeringen met Coup Feu, infrarood gas BBQ grill en infrarood gas Teppan Yaki.

Alle fornuizen zijn verkrijgbaar met bedieningsknoppen in 3 kleuren: RVS, zwart, en Wolf-rood. Verdere personalisering is mogelijk met accessoires als de ovensteen, het dehydratie rek (voor o.a. het drogen van kruiden en het maken van beef-jerky), en een pannendrager met ronde uitsparing voor een wok.

Het fornuis

Het fornuis combineert accuratesse met brute kracht: zowel wokken als chocolade smelten zonder Bain Marie kan dankzij de gepatenteerde duo-branders moeiteloos op één pit. De ovenselectieknop met digitale weergave van de instellingen in de knop maakt instellen van de oven een peuleschilletje. Het uitklapbare digitale bedieningspaneel kan gebruikt worden om stop- en starttijden in te stellen, en om de meegeleverde kernthermometer te programmeren.

Prijzen van €9.595 tot € 24.1888 incl. btw.

Meer van : Wolf

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent