wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  fornuis  /   aga-fornuis-dual-control

AGA fornuis Dual Control

AGA presenteert nieuw Dual Control fornuis: 100% AGA, 50% energiebesparing!

  • Fotocollectie

AGA, een merk dat staat voor Engelse traditie, kwaliteit en comfort dat deel uitmaakt van de AGA Rangemaster Group, presenteert de nieuwe AGA Dual Control, verkrijgbaar in de modellen 3-ovens en 5-ovens. De nieuwe elektrische AGA Dual Control heeft alles wat een AGA-fornuis zo geliefd maakt, maar met meer flexibiliteit, een beter energieverbruik en minder onderhoudskosten.

De Dual Control heeft veel weg van een klassieke AGA. Net als bij de traditionele modellen zijn de gietijzeren ovens te allen tijde gebruiksklaar en stralen ze die onnavolgbare AGA-warmte uit. Het verschil? De ovens van de AGA Dual Control zijn voorzien van een nieuwe 'lage energie'-stand en kunnen ook volledig worden uitgeschakeld. Bovendien kunnen de twee kookplaten onafhankelijk van de ovens en van elkaar worden aangezet. Zo kunnen, indien gewenst, de warmte-uitstraling in de keuken en de verbruikskosten worden gereduceerd.

In de praktijk

Deze extra keuzemogelijkheid betekent dat de AGA Dual Control op verschillende manieren kan worden gebruikt. Zo kunt u er op een warme zomeravond voor kiezen om de ovens op de lagere stand te zetten of uit te schakelen en alleen gebruik te maken van de kookplaten om snel een roerbakgerecht en wat pannenkoeken met ijs en aardbeien te bereiden. Ligt er buiten sneeuw, dan kunt u besluiten om de ovens op volle kracht te laten werken - vanuit de 'lage-energie'-stand duurt het 2 tot 4 uur voor de ovens op volledige temperatuur zijn - en de kookplaten even aan te zetten of constant aan te houden. Dit is waarom de AGA Dual Control zo uniek is.

Verkrijgbaar in de modellen 3-ovens en 5-ovens.

Afmetingen (LxHxB) en gewicht: 3 ovens: 987x910x698 mm - 444kg, 5 ovens: 1478x910x698 mm - 554kg.

Energieverbruik: tot 50% minder vergeleken met een traditionele AGA: 128kWh/week, 6.556kWh/jaar.

12 kleuren: Cream, Dark Blue, Pewter, Pearl Ashes, British Racing Green, Black, Pistachio, Heather, Aubergine, White, Duck Egg Blue en Aqua.

Meer informatie: www.agaliving.nl

Publicatiedatum: 20 januari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: aga fornuis dual control oven gietijzer

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent