wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  afzuigkap  /   alaro-axiro-domaplasma

Alaro-Axiro Domaplasma

 • Fotocollectie
 • Fotocollectie
 • Fotocollectie
 • Fotocollectie
 • Fotocollectie

aXiair afzuigkappen met luchtafvoer of zonder afvoer met plasmafilters, Domaplasma®-luchtzuiveringstechnologie met zeer hoge efficiency!

Productinformatie

Weg met keukengeurtjes, pollen en virussen dankzij aXiair, die een baanbrekende wijze van luchtzuivering en recirculatie, namelijk Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie, heeft ontwikkeld.

De Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie, toegepast in de aXiair-wasemschouwen, rekent feilloos af met kookdampen, etensgeuren, pollen en virussen, die in de woonruimte voorkomen. Deze nieuwe plasmafilter biedt de hieronder genoemde voordelen:

 • energiezuinig

 • geluidsarm

 • onderhoudsarm

 • goed voor de gezondheid

 • geen buitenafvoer nodig

 • geen vervangingskosten van koolstoffilters

De Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie, die in de afzuigkap ingebouwd wordt, werkt in fasen. aXiair-Domaplasma-Processchema-2013.jpg

Fase 1:
In de vetfilters worden de kookdampen en de afgezogen lucht ontdaan van vaste delen, vetten en overige verontreinigingen;

Fase 2:
In het hoogspanningsveld in de Domaplasma® katalysator ontstaat een reactie- en oxidatieproces waardoor de geuren uiteen vallen en verontreiniging worden vernietigd;

Fase 3:
In de Domaplasma® katalysator worden eventuele de geurrestanten vervolgens opgevangen en daar tot verdere oxidatie en definitieve zuivering gedwongen;

Fase 4:
Het Domaplasma® proces zorgt ervoor dat uiteindelijk als eindproduct “ademlucht” overblijft.

Er zijn thans een aantal modellen aXiair afzuigkappen in productie die geschikt zijn voor de Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie; de Axiro en Alaro, Aledo. 

Deze zijn leverbaar in wand-, eiland-, inbouw, onderbouw-, vrijhangende uitvoering en in breedte variërend van 90,100, 120, 150 en 180 cm en maatwerk.

De aXiair Domaplasma® afzuigkappen worden standaard geleverd in roestvaststaal AISI304 fijn geborsteld korrel 320, maar kunnen desgewenst ook gemoffeld worden in alle denkbare RAL-kleuren, waaronder uiteraard ook de metallic uitvoeringen.

 

DomaplasmaNG is hiermee de eerste en enige in afzuigkappen toe te passen geurverwijderende plasmatechnologie met officieel bewezen ZERO-emission! 

Zie ook: http://www.axiair.nl/domaplasma 

Bekijk- en volg ons via Facebook www.facebook.com/axiair en www.pinterest.com/axiair/

Meer van : aXiair B.V.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent