wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   haard-kachel  /  houtkachel  /   dik-geurts-nieuwe-vidar-houtkachels

Dik Geurts: nieuwe Vidar houtkachels

Specialist in houtkachels Dik Geurts breidt Vidarlijn uit

Dik Geurts: nieuwe Vidar houtkachels. Specialist in houtkachels Dik Geurts breidt Vidarlijn uit.

Al meer dan dertig jaar staat Dik Geurts garant voor exclusief design en vakmanschap. Met de winter in het vooruitzicht heeft de specialist in houtkachels de strak vormgegeven Vidar lijn uitgebreid met twee sfeervolle modellen. De Vidar Triple is voorzien van driezijdig glas voor een optimaal zicht op het houtvuur. Onder de haard is ruimte voor het opbergen van hout. Om extra ruimte te realiseren, is er de Vidar Wall die eenvoudig aan de muur kan worden bevestigd.

Hoog rendement
Door het hoge rendement van de driezijdige kachels gaat er weinig warmte verloren en kan op stookkosten bespaard worden. De infrarood glasramen reflecteren immers de warmte. Hierdoor wordt een rendement bereikt van maar liefst 88%. Ook zorgt het voor een zeer schone verbranding.

Stijlvol design
De nieuwe Vidar houtkachels zijn uitgevoerd in de kleur antraciet en voorzien van een grote deur met tweepuntssluiting voor extra stabiliteit. Om de haardopstelling compleet te maken, levert Dik Geurts bijpassende accessoires in dezelfde stijl en kleurstelling. Zo zijn er vloerplaten, haardstellen en houtbakken in diverse designs en afmetingen.

Vrouwen in Oeganda steunen
Met de aanschaf van een Dik Geurts haard steunen consumenten een goed doel. Met het project ‘Voor u een haard, voor haar een toekomst’ wordt een deel van de opbrengst van de verkoop gebruikt om vrouwen in Oeganda een microkrediet te verstrekken voor het opstarten van een bomenplantage. Dik Geurts heeft hiervoor een samenwerking met SYPO.

Over Dik Geurts
De naam ‘Dik Geurts’ is sinds de oprichting van het bedrijf in 1981 uitgegroeid tot een begrip in de haardenwereld. Dik Geurts biedt een breed assortiment designhaarden, houtkachels, inzet- en inbouwhaarden. Milieuvriendelijke, niet alledaagse haarden die uitblinken in bedieningsgemak. Sinds 2007 maakt Dik Geurts onderdeel uit van DRU Verwarming B.V., met eigen vestigingen in Nederland, België en Groot-Brittannië.

Prijs Dik Geurts Vidar Triple: € 2.640,- en Vidar Wall: € 2.640,-

Meer informatie: www.geurts.nl

Publicatiedatum: 24 november 2012

Tags: houtkachels dik geurts vidar triple wall houtkachel

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent