wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   haard-kachel  /  houtkachel  /   boxer-plus-kachel

Boxer Plus kachel

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De meest geavanceerde kachel van Harrie Leenders. Alles wat ze bij Harrie Leenders van verbranding, warmte en vuur weten, zit in de Boxer Plus houtkachel.

Drie versies Boxer Plus kachel

De Boxer Plus is verkrijgbaar in drie versies; de Boxer Plus met blanke zijstenen en de Boxer Black met zijstenen en handvat in antraciet.

Boxer Plus

Het ontwerp en de techniek van de Boxer Plus zijn gebaseerd op de Boxer uit 1982. En daarmee heeft de Boxer Plus 30 jaar ervaring. Alles wat we bij Harrie Leenders van verbranding, warmte en vuur weten zit in de Boxer Plus. Daarmee is het de meest geavanceerde kachel die we ooit hebben gemaakt.

Dertig jaar geleden begon het verhaal van de Boxer Plus met de Boxer. Een kachel met destijds zeer geavanceerde verbrandingstechnieken, door Harrie Leenders ontwikkeld met hulp van de TU Eindhoven. De Boxer was een eigenzinnige kachel met binnen korte tijd een typisch eigen cliënteel; de ‘Boxer klant’. Deze ‘Boxer klant’ was vaak zeer kritisch en had een grote interesse in de verbrandingstechniek.

Snel en traag

Boxer Plus biedt de ideale combinatie tussen snel en traag; het snelle interieur dat gemakkelijk bedrijfstemperatuur bereikt en de trage zijstenen die de warmte extra lang vasthouden. Tot 60°C na 8 uur.

Expressief

Deze compacte kachel is een echte krachtpatser en heeft een puristische, expressieve vormtaal. 7cm dik keramisch betonnen zijstenen geven de Boxer Plus en Boxer Black een robuuste uitstraling.

Boxer Black

Naast de Boxer Plus met blanke zijstenen leveren we de haard in antraciet; de Boxer Black. De stenen en het handvat van de Boxer Black zijn enkele tinten lichter dan het staal wat de kachel een subtiel maar krachtig uiterlijk geeft.

Specificaties Boxer Plus

- Gesloten haard
- Vermogen: tussen 4 en 12 kWh
- Rendement: > 80%
- Materialen: 5 mm staal, branderkamer volledig keramisch.
- Gewicht: 250 kg
- Rookgasafvoer: Ø15cm, boven en achter
- Kenmerken: Zijstenen nog 60°C, 8 uur na de laatste vulling. In totaal 4x gevuld met telkens 2 houtblokken. Stralings- en convectiewarmte. Verse lucht uit de vloer of de muur
- Keuringen: DIN+/art.15a B-VG/VKF/EN13240. Voldoet aan de strengste eisen binnen de EU.
- Kleuren: Antraciet (361), Zwart (363).

Meer van : Harrie Leenders Haardkachels

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent