wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   haard-kachel  /  houthaard  /   kal-fire-heat

Kal-fire Heat

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Alle Kal-fire Heat inbouwhaarden zijn standaard uitgerust met een chamotte verdiepte stookbodem en zijn verkrijgbaar via Fieten Haarden en Kachels.

Kal-fire Heat inbouwhaard

In deze stookbodem zit een uitneembaar asbakje met gietijzeren stookrooster. De verlaagde stookbodem zorgt ervoor dat de as bij het openen van de ruit niet naar buiten wervelt. Om de ruit in de liftdeur gemakkelijk te kunnen reinigen is deze voorzien van een draaisysteem zodat in koude toestand de deur open gedraaid kan worden met behulp van de losse handgreep.

Standaard wordt een losse rookgasklep met bedieningsknop inclusief stang meegeleverd. Deze wordt op het toestel gemonteerd en waarborgt een regeling van de trek ook tijdens het stoken van de haard. Standaard zijn alle Kal-fire Heat liftdeurhaarden voorzien van een convectiesysteem, dat de lucht ‘koud’ uit de kamer aanzuigt, verwarmt middels een warmtewisselaar en weer ‘warm’ terugbrengt in de kamer. Standaard zijn alle Kal-fire Heat liftdeurhaarden voorzien van een regelschuif voor de verbrandings-lucht. Deze regeling wordt met dezelfde losse handgreep bediend als waar men de liftdeur opent.

Het kader van de Kal-fire Heat haard schuift geheel omhoog, hetgeen een optimaal zicht op het vuur bewerkstelligt, indien men de haard geopend (als open haard) stookt. Tevens zorgt het greeploze liftdeursysteem ervoor dat de haard nog strakker ingebouwd kan worden.

Meer van : B. Fieten Haarden en Kachels

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent