wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  thermostaat  /   magnum-thermostaat-voor-vloerverwarming

MAGNUM thermostaat voor vloerverwarming

MAGNUM X-treme Control: de meest geavanceerde thermostaat voor elektrische vloerverwarming!

  • Fotocollectie

Deze stijlvolle, kleurrijke en verfijnde digitale klokthermostaat, MAGNUM X-treme Control, is speciaal ontworpen voor elektrische verwarmingssystemen. De MAGNUM X-treme Control wordt bij iedere MAGNUM vloerverwarmingsset (Mat, Cable & Foil) geleverd inclusief een externe vloersensor, een ingebouwde luchtsensor en 3 verschillende frames die op de meeste merken schakelmate-riaal passen. De MAGNUM X-treme Control is eenvoudig en intuïtief te bedienen d.m.v. de aanraakgevoellige buttons onder het display.

Met de nieuwe kameleonfunctie is de kleur is eenvoudig aan te passen aan de kleur van uw interieur. De stijlvolle screensaver geeft zonder de thermostaat te hoeven aanraken de tijd, temperatuur en de huidige modus weer. De MAGNUM X-treme Control heeft tevens een houten vloerfunctie waarbij de temperatuur gelimiteerd wordt tot 28°C. Dit maakt de MAGNUM X-treme Control de perfecte en veilige oplossing voor ieder elektrisch verwarmingssysteem.
MAGNUM MXC

De nieuwe X-treme control nu bij iedere MAGNUM Mat Set!

De MAGNUM Mat wordt nu standaard geleverd met de nieuwe MAGNUM X-treme Control digitale klokthermostaat. Deze vloerverwarmingsmat is ca. 4 mm dun en kan in een lijmlaag meegenomen worden zonder dat slopen en uitfrezen nodig is. MAGNUM Mat is verkrijgbaar in 22 verschillende oppervlaktes van 0.75 tot 25m² en wordt geleverd als complete set: verwarmingsmat, de nieuwe MAGNUM X-treme Control digitale klokthermostaat incl. vloersensor, flexibele sensorbuis en installatievoorschriften.

Garantie

De MAGNUM Mat is een onderhoudsvrij vloerverwarmingssysteem met een levenslange garantie op de elektrotechnische werking van de verwarmingsmat en 2 jaar op de MAGNUM X-treme Control en vloersensor. Lees de voorwaarden en/of registreer op www.magnumheating.nl.

Publicatiedatum: 8 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: MAGNUM thermostaat X-treme Control elektrische vloerverwarming

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent