wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  radiator  /   vertiga-nieuwe-krachtige-designradiator-met-opvallend-design

Vertiga: nieuwe krachtige designradiator met opvallend design

Met de nieuwe Vertiga heeft Jaga een verticale radiator ontwikkeld met opvallend design, die fors energie bespaart en krachtig presteert.

Met de nieuwe Vertiga heeft Jaga een verticale radiator ontwikkeld met opvallend design, die fors energie bespaart en krachtig presteert.

Zijn hoog vermogen bij superlage watertemperaturen scheelt tot 30% energie. Dit voorjaar introduceert Jaga de Vertiga Primo, na de zomer drie designkasten.

 

De Vertiga is de eerste verticale designradiator die krachtig presteert door warmtedistributie over de volledige hoogte van het toestel. Hij warmt 9x sneller op dan vergelijkbare radiatoren en levert een hoog vermogen. Ten opzichte van vloerverwarming of volautomatische radiatoren met watertemperatuurdetectie bespaart de Vertiga tot 30% energie. De Vertiga Primo is milieuvriendelijk gelakt met krasvaste UV-bestendige poedercoating. Standaard in wit of zandstraalgrijs leverbaar in soft touch en satijn mat en in 30 andere kleuren als extra optie. Later dit jaar is Vertiga leverbaar in nog meer materiaal- en designkeuzes.

Hoog vermogen
Twee dynamische warmtewisselaars met zijdelingse luchtstroom halen een ultrahoog vermogen met superlage watertemperaturen. Het lichte gewicht en de ultrageleidende materialen maken de Vertiga goed regelbaar en zuinig met energie. Bovendien is hij geschikt voor aansluiting op systemen voor duurzame energie, zoals zonne-of geothermische energie. Het apparaat is voor een groot deel gemaakt uit recyclebare materialen, dat spaart het milieu.

Uitgekiende technologie
De Vertiga bestaat uit een volledig voorgemonteerde cassette, die eenvoudig is te installeren. Hij bevat geluidloze boosters en geluidsisolatie voor een fluisterstille werking. De twee corrosievrije Low-H2O warmtewisselaars zijn in koper/aluminium uitgevoerd. Hij beschikt tevens over verborgen verticale designroosters die de warme lucht de kamer in richten over de gehele hoogte. Standaard is de bediening met warmwaterdetectie, optioneel met 3-standenregeling.

Kijk voor meer informatie op www.jaga.nl.

Publicatiedatum: 20 juni 2012

Tags: wonen woonklimaat vertiga jaga radiator design designradiator warmtewisselaar primo radiatorsysteem

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent