wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  radiator  /   radson-radiator-integra-e-flow

Radson radiator Integra E-flow

Integra E-flow... de noviteit die vermogen en flexibiliteit combineert.

  • Fotocollectie

De nieuwe E-flow radiator is niet alleen efficiënter en energiezuiniger met betrekking tot de warmteafgifte, maar is ook uitgerust met verbeterde ophangconsoles. De doelstelling bij de ontwikkeling van de nieuwe E-flow was om installateurs voortaan altijd een passende oplossing te kunnen bieden. Ongeacht de situatie - nieuwbouw of renovatie - kan deze radiator altijd en overal worden toegepast, ook in lage temperatuurregimes.

Diagonale stroming

De nieuwe E-flow baseert zich op de vertrouwde radson-integra, al decennia lang een vaste waarde in de verwarmingsbranche. De belangrijkste aanpassing ten opzichte van de traditionele integra is de zogenaamde natuurlijke diagonale stroming (flow) van het water, dat altijd de weg van de minste weerstand zoekt. Deze diagonale flow is voor installateurs een logische wetmatigheid om de meest optimale warmteafgifte te realiseren, aangezien bij deze aansluiting de volledige oppervlakte van het verwarmingslichaam optimaal met warm water 'gevoed' wordt. Naast de optimale diagonale stroming en de flexibiliteit van de 8 aansluitingen, is de juiste kv-instelling van deze radson-radiator zeker ook te vermelden. Deze insteltabel wordt als sticker op de verpakking van de E-flow meegeleverd, zodat de installateur zelf in functie van de maat van de radiator in kwestie en van de delta-T de juiste kv kan instellen.

Radson radiator Integra E-flow.

Waar radson in het voorjaar alleen de integra-variant van de E-flow introduceert, volgen in het najaar van 2014 ook de parada en de ramo-varianten. Met de nieuwe E-flow generatie heeft radsoneen passend antwoord op problemen waar adviseurs in de praktijk vaak tegenaan lopen. inspelend op marktontwikkelingen, maar ook op toekomstige normeringen met betrekking tot het energieverbruik biedt de nieuwe E-flowgeneratie een maximaal rendement, een laag energieverbruik, een snellere reactietijd, eenvoudigere installatie én dus een snellere montagetijd.

8 redenen om te kiezen voor integra E-flow

- Maximaal rendement.
- Laag energieverbruik.
- Correcte instelinformatie voor het ventiel.
- Eenvoudigere installatie en ophanging.
- Snellere montagetijd.
- Geschikt voor lage temperatuursystemen.
- Geschikt voor nieuwbouw en renovatie.
- Altijd een passende oplossing door 8 aansluitingen.

Maten en technische specificaties

Hoogte: (MM) 300 - 400 - 450 - 500 - 600 - 750 - 900.
Lengte: (MM) 450 - 600 - 750 - 900 - 1050 - 1200 - 1350 - 1500 - 1650 - 1800 - 1950 - 2100 - 2250 - 2400 - 2550 - 2700 - 3000.
Stap: 50 mm (warmwaterkanaal) - 25 mm (convectielamellen).
Aansluitingen: 6x diameter 1/2' (15/21) - middenaansluiting met 2x ¾ buitendraads messing Euroconus (verwijderbaar).
Bevestigingen: 4 of 6 aangelaste ophangstrips (afhankelijk van de lengte) zijn op de achterzijde van de radiator voorzien voor 2 of 3 consoles accessoires 2 of 3 ophangconsoles, 1 blindstop met aftapkraan, schroeven en pluggen. De aanvoerbuis van warm water is rechts gemonteerd (links op aanvraag) en het kv-instelbaar thermostatisch kraanlichaam zit reeds gemonteerd, evenals de ontluchter en 2 blindstoppen.

Meer informatie: www.radson.com

Publicatiedatum: 29 januari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: radson radiator integra e-flow

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent