wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  radiator  /   jaga-radiator-freedom

Jaga radiator Freedom

Toptechnologie en design hand in hand bij Jaga radiator Freedom.

  • Fotocollectie

Bij de nieuwe Jaga Freedom staat vrijheid op alle fronten voorop. Gebruikers zijn zowel vrij in de keuze van de energievoorziening, het design en de plaatsing maar ook in de toepassing van deze radiator. Als winnaar van de Red Dot Award 2013 combineert de Jaga Freedom toptechnologie en design in een compacte radiator, die fraai geïntegreerd kan worden in elk interieur.

De Jaga Freedom is geschikt voor verwarming en koeling. Daarvoor maakt de radiator gebruik van een dynamisch systeem met ultrastille en energiezuinige ventilatoren. De Jaga Freedom werkt zeer efficiënt in combinatie met elke energiebron en is geschikt voor de laagste watertemperaturen. Hoe lager deze watertemperatuur is, hoe beter de voordelen van de Freedom tot zijn recht komen. Hierdoor is deze radiator bij uitstek geschikt voor gebruik met warmtepompen, HR-condensatieketels en alle nieuwe verwarmingstechnieken op basis van een zeer lage watertemperatuur.

Compact design

Dankzij het compacte design van de vrijstaande Freedom zijn gebruikers ook vrij in keuze van plaatsing van deze radiator in hun interieur. De behuizing is gebaseerd op een licht golvend, dubbelwandig profiel uit gerecycled aluminium. De radiator is afgewerkt met een strak aluminium of roestvrijstalen rooster met een zwarte rubberen inlegstrip. Ondanks de kleine afmetingen is de Freedom veel efficiënter dan grote klassieke systemen. De Freedom is leverbaar in vijf lengtes en in 29 nieuwe Jaga kleuren, die uitgevoerd kunnen worden in een soft touch, glossy of satin afwerking. Daarnaast is er keuze uit 27 speciale metalic- en fine texture lakken. Dankzij een bekleding in een of twee kleuren kunnen gebruikers de Freedom geheel naar eigen ontwerp samenstellen.

Verwarmen en koelen

De Jaga Freedom kan zowel verwarmen als koelen. De radiator, die geschikt is voor niet-condenserende en condenserende koeling door middel van ijswater, is standaard voorzien van een condensafvoer. Bij gebruik van water/water-warmtepompen is het in de zomer mogelijk om met de Freedom te koelen met grondwater zonder dat elektrische energie nodig is voor de compressor van de warmtepomp. Deze milieuvriendelijke vorm van koeling wordt steeds meer toegepast en zal geleidelijk aan verplicht worden in verschillende landen.

Jaga Konvektco

Jaga Konvektco is als Nederlandse importeur verantwoordelijk voor de verkoop van ongeveer twintig procent van de totale productie van Jaga. Met ruim 25 medewerkers adviseert en begeleidt Jaga Konvektco klanten bij de juiste keuze in de brede verwarmings-, koelings-, en ventilatieoplossingen. Een goed binnenklimaat, gebruikersgemak en comfort staan hierbij voorop.

Meer informatie: www.jaga.nl

Publicatiedatum: 28 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: jaga radiator freedom verwarming koeling woonklimaat

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent