wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   bouwen  /  vrijstaande-woning  /   jaren-30-villa

  • Fotocollectie

Bedrijfsfilm

Wie zijn wij?

Danilith Delmulle Bouw

 

Bouwen is een mooie ervaring. Zeker als u het familie bedrijf Danilith Delmulle onder de armen neemt. Onze bouwmethode is uniek! Traditioneel geautomatiseerd bouwen. Danilith heeft ruim 90 jaar ervaring en bouwt gemiddeld 1 woning per dag. U mag gerust zijn, onze 250 werknemers zorgen dat uw droomwoning snel en vakkundig gerealiseerd wordt.

 

Alles kan! Met ons geautomatiseerde bouwsysteem garanderen wij een hoge kwaliteit een vaste prijs en een erg korte gerespecteerde bouwtermijn.

 

Wij zijn actief in:

Nederland
België
Frankrijk
Verenigd Koningrijk
Maar wat is traditioneel geautomatiseerd bouwen nu precies. Danilith combineert automatisatie  met het gebruik van traditionele materialen. Het resultaat  is een traditionele woning met een optimale kwaliteit afgewerkt met kwalitatieve materialen en toch betaalbaar. Wij beginnen met de muren die van laag tot worden opgebouwd. De betonnen sandwich panelen zijn 25 cm dik en zijn samengesteld uit 4 elementen.

 

1) Handgevormde gevelsteen met een vorst vrije voeg

2) Laag waterdicht vezelbeton met bewapening

3) Isolatie laag van PIR

4) Laag lichtbeton van geëxpandeerde klei

 

Bouwproces:

Dankzij de automatisering bereiken wij de perfectie to het kleinste detail. Niemand metselt zo perfect en snel als onze robot. De robot plaatst de handgevormde gevelsteen.

Het grootste gedeelte van het bouwen van de woning gebeurd in de ateliers.

 

Voordelen:

Slecht weer zorgt niet voor schade of tijdverlies.
Er zijn geen overbodige verplaatsingen
Het bouwen gaat veel sneller en het resultaat is veel beter
Daarna komt het plaatsen van het schrijnwerk. Het schrijnwerk sluit naadlaas aan zodat u nooit vocht en tocht heeft. Wij verwerken het hout in onze eigen schrijnwerkerij. Schrijnwerk is behandeld donker rood meranti hout of slagvast hard kunststof schrijnwerk verstevigd met een gegalvaniseerd stalen profiel. Dan volgt de bewapening. Het waterdicht naaldbeton maakt de muur sterker dan welke andere gebruikelijk muur dan ook. Dan plaatsen we alle voorzieningen. We brengen de isolatie aan en storten het geëxpandeerde kleibeton. Het gevel element krijgt een vlakke afwerkingslaag. De bediening van de betoncentrale verloopt volledig computer gestuurd. Zo krijgen wij altijd een zelfde samenstelling. Voor de afwerking plaatsen wij de gevels recht op in het atelier. Na het aanbrengen van het voegwerk plaatsen wij de dorpel in blauw hardsteen. Het schrijnwerk krijgt HR++ glas. Na een eindcontrole slaan we de gevels op en staan ze klaar voor transport. In elk stadium van het productie proces controleren we de inkomende grondstoffen en de beton kwaliteit. Ook voorgespannen betonnen funderingsbalken voorzien van isolatie opstanden, produceren we in onze ateliers. De zelfdragende isolerende dakpanelen prefabriceren wij zelf. Specifieke elementen worden nauwkeurig in elkaar gezet.

 

Montage:

De in het atelier voorbereide gevels worden naar de werf gebracht. Gevels/ fundering/ en dakelementen worden op de werf mooi in elkaar geplaatst. In geen tijd voeren wij het gehele proces uit. Snel onderdak en geen schade risico's. De buiten en binnenwanden plaatsen we op de funderingsbalken en op de vloerplaat. Daarna koppelen we de wanden stevig vast aan de vloerplaat  via lasverbindingen en gewapende koppelingen. Door de dragende buiten en binnenmuren met de tussenvloer te verbinden tot een stijf geheel zorgen voor stabiliteit. Het bouwsysteem heeft een betonnen structuur en zo is het niet kwetsbaar bij brand. Betonnen elementen vormen de verdiepingsvloer en gelijkvloerse plafond. Zelfdragende waterdichte en geïsoleerde dakelementen sluiten aan de op de muurplaten. De details tonen het meesterschap. Alles wordt voor U van A t/m Z geregeld. Dus blijven genieten ook als u bouwt. Door de unieke samenstelling van de muur halen we de beste isolatiewaarde. Terwijl onze muur spouwloos is en dus tot 10 cm dunner zijn. Zo krijgt u ook meteen ook een grotere binnenruimte.

 

Dus

 

Meer woning voor uw geld

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent