wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   bouwen  /  bungalow  /   lighthouse-living-speelt-in-op-zelfbouwtrend

Lighthouse Living speelt in op zelfbouwtrend

Met Lighthouse Living vereenvoudigt architect Sanne Boks het proces om zelf je droomhuis te bouwen, je wordt begeleid tijdens het ontwerp- en bouwtracject.

  • Fotocollectie

Mensen die een huis willen bouwen zonder keuzestress kunnen vanaf nu terecht bij architect Sanne Boks. In een online configurator kunnen zij hun eigen huis samenstellen. Uniek is dat de huizen helemaal afgewerkt worden opgeleverd in plaats van casco én dat er van high-end materialen gebruik wordt gemaakt. Boks speelt met Lighthouse Living in op de trend om zelf een huis te bouwen en heeft daarvoor een simpel stappenplan ontwikkeld.

Cijfers van het CBS laten zien dat in 2016 38% meer vergunningen voor nieuwbouwwoningen voor particuliere opdrachtgevers werden verleend ten opzichte van het jaar ervoor. Daarbij komt dat er op dit moment al een tekort van 178.000 woningen is, wat ervoor zorgt dat steeds meer Nederlanders kiezen zelf een huis te laten bouwen.

De zeven stappen

De eerste keuze in het stappenplan van Lighthouse Living is die uit een van de drie basisvormen. Daarna kan het gewenste type gevel worden geselecteerd, dat meteen te zien is in een 3D-model. Dan is de afmeting aan de beurt, gevolgd door de indelingen voor de begane grond en voor de verdieping. Denk aan de plek van de keuken en het aantal badkamers en slaapkamers. De optie voor twee verschillende milieubewuste energiepakketten met wel of geen zonnepanelen is de volgende. Dan volgt de interieurafwerking. Hierin gaat Lighthouse Living een stap verder dan gebruikelijk door het huis volledig afgewerkt op te leveren inclusief luxe keuken en onder andere eikenhouten vloeren.

Om het plaatje helemaal af te maken is er de mogelijkheid tot interieuradvies zodat er meteen een thuisgevoel gecreëerd wordt. Ook hierbij is er keuze uit verschillende stijlen, samengesteld door gerenommeerde interieurstylisten. Zo ontstaat een huis dat helemaal naar wens is op het moment dat het opgeleverd wordt.

Tags: Lighthouse Living architect sanne boks zelfbouwtrend droomhuis bouwen zelf ontwerp bouw

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent