wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   bouwen  /  bungalow  /   bungalow-2

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Duurzaam en goedkoop bouwen

Comfort staat bovenaan, en gaat hand in hand met duurzaamheid. De muren en daken zijn beter geïsoleerd, dan geëist. Hierdoor gaat er weinig warmte verloren, wat een prettig binnenklimaat oplevert. Dat kan verder worden verbeterd met 3-voudige beglazing. Ook passen we naast de basisverwarming ook wandverwarming toe, hetgeen een aangename egale warmte afgeeft. De woning heeft geen radiatoren, dus ramen tot aan de vloer en vrij uitzicht. De gevels zijn onderhoudsvrij en de meeste ramen en deuren zijn kozijnarm, dus schilderen is nauwelijks meer nodig. Dat noemen we zorgeloos wonen. Zowel voor u als voor de eventuele derden eigenaar (woningbouwcorporatie en/of belegger).

snel

De woning heeft een bouwtijd van 1 maand. Dat voorkomt dat u langere tijd dubbele lasten heeft, zoals gedurende de bouw van een traditionele woning.

betaalbaar

Een rijwoning / vrijstaand van 46 / 36 m2 BVO kan al vanaf € 65.000,- / € 60.000,- gerealiseerd worden. Dat is inclusief btw, exclusief de bouwgrond en energievergoeding. Naast het aanvragen van een hypotheek is het ook mogelijk dat alleen de woning gekocht en de grond (tijdelijk) gehuurd wordt (erfpacht in privé). Dat verlaagt de maandlasten en de inkomenseis. De equivalent netto woonlasten komen dan op € 230 / € 310 per maand. Inclusief grond (prijs/ m2 referentieproject a € 381/m2) en energievergoeding zijn de totale gebruikslasten vanaf € 350 / € 425 per maand.

energieproducerend

Er wordt meer energie geproduceerd dan vereist. Zo is er een versie waarmee energie bespaart wordt (EPC 0,2 ipv 0,6), een versie die energie-neutraal is (EPC 0) en een woning die meer energie produceert dan nodig (EPC -0,2). Het te veel aan energie kan gebruikt worden voor een elektrische auto of bijvoorbeeld voor het verwarmen van de hottub. Zeg het maar.

modulair uitbreidbaar

De woning kan schadevrij uitgebreid cq veranderd worden, daardoor kan men op maat gaan wonen en bij uitbreidings-/ veranderingswensen kan men de woning binnen 1 dag laten uitbreiden met extra ruimte per verdieping of met een extra verdieping. Mede daardoor is de woning levensbestendig.

100% recyclebaar

Na gebruiksduur of bij overbodige woonruimte kunnen bouwdelen worden teruggenomen, deze worden hergebruikt bij productie. Hierdoor is deze woning 100% recyclebaar.

Naast de type woningen (appartement, rijwoning of vrijstaand) en de afmetingen, zijn ook de geveltypes en gevelmaterialen (stuc, hout, steen of decor) door u te bepalen. Wij vragen u dan ook:

ONTWERP JE EIGEN WONING

Energie Spaar Woning

Spaar Woning kan u het volgende bieden:
- gezond, duurzaam en energiezuinig wonen o.b.v. de laatste technieken en ervaringen (een gezonde en comfortabele woning met een laag energieverbruik)
- woonkwaliteit voor een betaalbare prijs en met een lage energierekening
- ontzorgen van het bouwproces, m.a.w. geen gedoe en slapeloze nachten voor u als opdrachtgever, bouwen zonder zorgen
- heldere afspraken over budget, planning en resultaat (comfort, energieverbruik en onderhoudskosten)

Adres gegevens:

Energie Spaar Woning
De Velver 4
7141 LP GROENLO
Tel: 06-24853291
E: info@energiespaarwoning.nl
I: www.energiespaarwoning.nl

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent