wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   beukers-vloeren

Beukers vloeren

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

40 Jaar is Beukers producent en leverancier van brede planken vloeren. Hierdoor is maatwerk mogelijk en kunnen de vloeren ook op vloerverwarming gelegd.

Beukers Vloeren

Beukers Vloeren heeft een showroom in Naarden Vesting in het Arsenaal en in Broek op Langedijk, vlakbij Alkmaar. In Broek op Langedijk is ook de fabriek gevestigd.

Al bijna 40 jaar is Beukers producent en leverancier van brede planken vloeren. Op dit moment is Beukers Vloeren nog één van de weinige leveranciers die al zijn houten vloeren in de eigen fabriek in Broek op Langedijk (Noord Holland) maakt. Daardoor kan de houten vloer gemaakt worden zoals u wenst en zijn onze planken zeker géén standaard product. 

Beukers Vloeren staat als trendsetter bekent in vloerenland. In de fabriek is een team van mensen continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe kleuren zodat u in de showroom de nieuwste trends op kleurengebied kunt zien. Beukers Vloeren staat voor planken die onderscheidend zijn in kleur, materiaal, samenstelling en structuur. 

Alle planken worden in de eigen fabriek gedroogd waardoor de kans op krimp en uitzetten tot een minimum wordt beperkt. Door de planken nog iets extra na te drogen in onze eigen droogkamer zijn de planken ook geschikt om op vloerverwarming te leggen. 

De vloeren zijn leverbaar in een dikte van 15mm of 20mm. Breedtes varieren per houtsoort van 16cm tot 38cm breed.

Beukers vloeren heeft een heel groot scale aan houtsoorten op voorraad, waaronder eiken, hard-maple, silver-maple, brown-maple, noten, wengé, beuken, afzelia.

Ook bestaat de mogelijkheid om uw trap, deur of vensterbank te bekleden met de houtsoort naar keuze. 

 

 

 

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent