wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   beton-schuttingcom

Beton-Schutting.com

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Bij Beton-Schutting.com kun je terecht voor een zeer grote diversiteit aan betonschuttingen!

De betonschuttingen zijn ondermeer geschikt als tuinafscheiding, geluidscherm en veiligheidsafscheiding. Je bent jarenlang verzekerd van gemak en plezier omdat de betonschuttingen weinig onderhoud vergen en beschikken over een lange levensduur.

Beton-schuttingen.com biedt je een keuzemogelijkheid van maar liefst 15 diverse motieven verdeeld in drietal categorieën: Houtmotieven, Standaard Steen Motieven en Moderne Steen Motieven. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid tot de keuze uit enkelzijdig en of dubbelzijdig motief. De kleur van de schutting is in iedere mogelijk RAL-kleur leverbaar.

Beton-schutting.com levert de producten en diensten afgepast aan particulieren, hoveniers, tuinarchitecten, tuincentra, gespecialiseerde vakhandelaar etc. Door een optimale bezorgservice leveren zij hun producten door heel Nederland, België en Duitsland.

De showroom is dagelijks geopend van 8:00 uur tot 17:30 uur en zaterdags van 8:00 uur tot 12:00 uur (van maart tm september).

Beton-schutting.com: powered by Mols Beton B.V.

Mols Beton B.V. is een familiebedrijf en werkt al meer dan 30 jaar met beton. Het assortiment betonschuttingen is zorgvuldig voor je samengesteld. Het scala aan motieven en kleuren is vrijwel onbeperkt.

Vanuit de productielocatie in Echt leveren zij een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige schuttingen. Deze schuttingen kenmerken zich door hun goede structuur, mooie kleuren en constante kwaliteit. Bij Mols Beton BV. vind je de nieuwste selectie betonschuttingen, maar ook meer traditionele schuttingen.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent