wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  wastafel  /   bettelux

BETTELUX inbouw ligbad

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Bette design ligbad BETTELUX met de laagste badrand ooit van slechts 8 mm. vervaardigd uit het edele geëmailleerde titaanstaal.

Extreem lage badrand

Door de slechts 8 mm hoge badrand integreert het inbouw bad BETTELUX perfect in de badkamer en vormt zo een bijzonder inrichtingselement. Het laat zich hierdoor uitstekend verwerken in een plateau bekleed met tegels of vervaardigd uit natuursteen. Hierdoor vormt het bad een bijna naadloos geheel met het interieur.

Ambachtelijk vakmanschap

Op ambachtelijke wijze vervaardigd vormt deze nieuwe ontwikkeling een grote technische uitdaging voor de specialisten van Bette in Delbrück. Want zoals zo vaak is iets wat er uiteindelijk eenvoudig en elegant uitziet, in de praktijk moeilijk te realiseren. Achter het contrast van geometrie en organische vorm gaat niet alleen kennis van ultramoderne vormgevingstechnieken schuil, maar vooral ook ambachtelijk vakmanschap. De streng geometrische badrand die doorloopt in de zachte rondingen van het bad is slechts acht millimeter dik. Om het gevouwen, gelaste en dan fijn geëmailleerde staal in optima forma te krijgen vereist een hoge mate van vakbekwaamheid. Om het harde staal uiterst fijn te emailleren investeren de professionals van Bette veel tijd en liefde voor het materiaal en het precisiewerk in dit product.

Ovaal of rechthoekig

Naast het rechthoekige bad BETTELUX is er ook een ovaal model. Kenmerkend zijn de extreem smalle badrand van slechts 8 mm en de vloeiend verlopende binnenvorm.

Bijpassende wastafels en meubelen

De ligbaden BETTELUX kunnen naar hartelust gecombineerd worden met de gelijknamige wastafels BETTELUX of de meubelcollectie BETTELUX SHAPE.

Meer van : Bette GmbH & Co. KG

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent