wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  toilet  /   tecelux-spoeltechniek

TECElux spoeltechniek

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

TECE heeft een volledig nieuwe spoelmodule voor toiletten ontwikkeld, TECElux, waarin alles naar wens is te voorzien. Maar het meest opzienbarende is de prachtige glazen afdekplaat, die dankzij zijn grote oppervlakte dient als bescherming van de wand.

Awards

TECElux heeft dankzij de unieke combinatie van design en geïntegreerde techniek al veel prijzen gewonnen: Design Plus, Reddot Design Award, Good Design, IF Product Design Award, Innovationspreis Architectur + Technik en de nominatie voor de Designpreis Deutschland 2012.

Duurzaam

TECElux zorgt niet alleen voor meer comfort, de geïntegreerde spoeltechniek is bovendien duurzaam. Dit is te danken aan het unieke spoelreservoir dat is voorzien van de duospoeltechniek en een instelbare spoelklok. Hiermee zijn waterbesparingen mogelijk van ruim 50 %! Ook het vertrouwde hoogwaardige materiaal waarmee TECE al jaren internationaal succes heeft, zorgt voor een lange, duurzame en betrouwbare levensduur.

TECElux

TECE verrast met een nieuwe innovatie voor het spoelen van het toilet: TECElux. Design en functie zijn esthetisch geïntegreerd en bedoelt als nieuwe standaard voor het toilet. TECElux vervangt het spoelreservoir, de wijze van spoelen en de manier van aankleding. Juist deze oplossing creëert meer comfort en een totaal ander interieurbeeld. TECElux heeft met zijn unieke vormgeving en het duurzame materiaal glas het grote voordeel, dat allerlei wandafwerkingen zijn te combineren: tegels, sierpleisterwerk, behang, laguzzo, beton, tadelakt, noem maar op, alles is mogelijk! Daarbij ben je volledig vrij in je keuze wat het model toilet betreft en kun je zelfs i.p.v. een toilet een douche-wc toepassen.

Meer van : TECE Nederland

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent