wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  toilet  /   tece-en-toto-partners-in-design-en-hygiëne

TECE en TOTO: partners in design en hygiëne

De Duitse fabrikant TECE, bekend van de bijzondere wc-bedieningsarmaturen en douchegoten, is een strategisch partnership aangegaan met de Japanse sanitairfabrikant TOTO.

De Duitse fabrikant TECE, bekend van de bijzondere wc-bedieningsarmaturen en douchegoten, is een strategisch partnership aangegaan met de Japanse sanitairfabrikant TOTO.

TOTO is wereldwijd marktleider op het gebied van keramische toiletten en heeft speciaal voor de Europese markt, de exclusieve douche-wc’s Neorest geïntroduceerd. Voor deze douche-wc’s levert TECE een speciale inbouwmodule, die is voorzien van de standaard spoelkast. Deze spoelkast zorgt voor een waterbesparing van ruim ? 200,- per jaar.

 

Voor het spoelen kunt u kiezen uit de strakke wc-bedieningsarmaturen TECEloop. De glazen fronten van de TECEloop armaturen zijn in 13 kleuren leverbaar. Daarnaast is er één model in leisteenlook. De toetsen zijn leverbaar in 8 verschillende kleuren. U kunt dus 104 combinaties creëren, zodat bijna aan ieders wens tegemoet wordt gekomen.

Naast glas zijn de armaturen ook in kunststof leverbaar in de mooie kleuren wit, pergamon, glanzend chroom en mat chroom. Voor hygiënische toepassingen is er de speciale antibacteriële kunststof uitvoering. Voor drukspoelers levert TECE drie glazen modellen met meerdere toetskleuren en zes modellen van kunststof, waarvan een model voor hygiënische toepassingen.

Meer informatie: www.tece-nederland.nl.

Publicatiedatum; 27 januari 2011

Tags: wonen badkamer badkamers toilet wc sanitair TECE TOTO douche-wc wc-bediening wc-bedieningsarmaturen TECEloop

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent