wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  toilet  /   onhygiënische-toiletblokhouder-aan-spoelrand-verleden-tijd

Onhygiënische toiletblokhouder aan spoelrand verleden tijd

De geïntegreerde Geberit toiletblokhouder biedt onzichtbare hygiëne bij inbouwreservoirs.

De geïntegreerde Geberit toiletblokhouder biedt onzichtbare hygiëne bij inbouwreservoirs.

Toiletblokhouders aan de spoelrand van het toilet worden veelvuldig gebruikt op het toilet, maar het vervangen van een nieuw blokje in de houder is vaak onhygiënisch. Daarnaast reinigt het niet onder de spoelrand en kan het blokje uit de houder in het water vallen. Geberit - Europees marktleider op het gebied van sanitair technologie – biedt een praktische, onzichtbare en hygiënische oplossing; een geïntegreerde toiletblokhouder voor inbouwreservoirs. Via de bedieningsplaat wordt het stortbakblokje in de houder van het reservoir geplaatst. Met als resultaat heerlijk fris water bij elke spoeling.

 

Bij opbouwreservoirs is het gebruik van stortbakblokjes meestal geen probleem, omdat de deksel opgetild kan worden en de houder in het reservoir gehangen kan worden. Dit is niet mogelijk bij inbouwreservoirs, waardoor vaak voor een toiletblokje onder de spoelrand gekozen wordt. Deze zijn vaak onhygiënisch en reinigen niet onder de spoelrand.

Geberit toiletblokhouder
De geïntegreerde Geberit toiletblokhouder zit in het reservoir verborgen waardoor het ongezien haar werk kan doen. Bij iedere spoeling wordt het toilet overal waar het water komt gereinigd, ook onder de rand. Een nieuw scharnierend montageraam bij de bedieningsplaat maakt het mogelijk om in een handomdraai een stortbakblokje in een inbouwreservoir te plaatsen. Eenvoudiger kan het niet: bedieningsplaat open, blokje erin plaatsen en plaat weer sluiten. De geïntegreerde toiletblokhouder is tevens toegepast in de Geberit DuoFresh, de toilet waarbij vieze luchtjes direct vanuit de toiletpot worden gezuiverd en weer fris worden afgegeven.

Praktische accessoire
De houder is een eenvoudig monteerbare accessoire voor alle Geberit bedieningsplaten uit de elegante Sigma-serie. Het kan worden aangebracht zonder gebruik van gereedschap en bestaat uit een montageframe met scharnier en een opvangbeker voor de stortbakblok. Deze accessoire is eenvoudig toe te voegen aan een bestaand Geberit inbouwreservoir. Met de Geberit toiletblokhouder is een zichtbaar toiletblok passé, wordt het toilet overal gelijkmatig gereinigd, wordt optimale hygiëne geboden en is de bediening eenvoudig en comfortabel. Stortbakblokken zijn o.a. verkrijgbaar in de supermarkt.
De Geberit toiletblokhouder voor inbouwreservoirs is verkrijgbaar bij de meeste sanitair speciaalzaken.

Publicatiedatum: 28 oktober 2011

Meer informatie: www.geberit.nl

Tags: wonen badkamer sanitair toilet geberit toiletblokhouder inbouwreservoir

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent