wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  sauna-stoombad  /   repabad-stoombad-atlanta

Repabad stoombad Atlanta

Repabad stoombad Atlanta: klein oppervlak, groots effect.

  • Fotocollectie

Het stoombad Atlanta maakt het weldadige, vochtige klimaat ook in kleine badkamers mogelijk. Atlanta staat voor een functionele wellnessoase met een fraaie vormgeving op een klein oppervlak voor maximaal twee personen. Het stoompaneel met zijn elegante, glazen front en het slanke, afgeronde design valt meteen in het oog. Het gebruikersvriendelijke bedieningspaneel is goed zichtbaar in het glazen front geïntegreerd. Achter het sierlijke stoompaneel gaat de complete stoombadtechniek schuil. Extra uitrustingen, zoals aroma- en kleurlichttherapie en muzikaal genot kunnen naar eigen smaak worden aangevuld. In het stoombad Atlanta hoeft men zelfs niet af te zien van de heilzame werking van zout water.  

Stoombad Atlanta compleet

Tot de verdere componenten behoren een douchevloer van solid surface-materiaal, naar keuze in de afmetingen 100 x 100 cm of 120 x 100 cm evenals een glazen afscheiding met repaclear-veredeling en een verzonken dak met zeefdruk als fraai vormgegeven afsluiting. Op de kruk Orlando of op de klapstoelen Boston en Detroit is het aangenaam vertoeven. De stoomgenerator met een vermogen van 4 kW en een 230V-aansluiting zorgt voor krachtige stoomvorming, zoals men dat gewend is van Repabad. Ook het antikalkbeheer gaat schuil achter het slanke stoompaneel. De ontkalking is rechtstreeks op de afvoerleiding aangesloten. Net als bij de inbouw van een inbouwarmatuur wordt de wandinstallatie-eenheid tijdens ruwbouwfase geïnstalleerd en vakkundig afgedicht. De slanke constructie van het stoompaneel, dat slechts 5 cm in het doucheruimte uitsteekt, creëert ondanks het geringe oppervlak een royaal ruimtegevoel. Het glazen front is in de kleuren dark black, obscure snow en rubin leverbaar. 

Prijs vanaf

Stoombad Atlanta € 8.905,00 + btw
Stoompaneel Atlanta € 3.465,00 + btw

Meer informatie: www.repabad.com

Publicatiedatum: 23 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: repabad stoombad atlanta wellness stoomcabine

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent