wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  sauna-stoombad  /   infrarood-cabine-radiant

  • Fotocollectie

Esthetische infrarood cabine met hoogwaardige infrarood warmte

Infrarood therapie

Met de Harvia Radiant infrarood cabine kunt u rekenen op een hoogwaardige infrarood warmte en bijzonder design. De cabine is voorzien van maar liefst 5 lange golf infraroodstralers met een vermogen van 1820 W. Deze stralers worden snel warm (binnen enkele minuten na inschakeling) en produceren een aangename straling vergelijkbaar met het zonlicht.

De cabine is in 2 uitvoeringen verkrijbaar:

  • 1200 x 1050 x 1910 mm
  • 900 x 900 mm 

 

Het infrarood licht dringt door in uw huid, wat meerdere nuttige effecten heeft. Dit licht stimuleert doorbloeding, ontspant spieren, en verbrandt calorieën. Daardoor heeft het infrarood licht een stress verminderend effect en is het infrarood licht vaak pijn verzachtend voor mensen die last van spier- en gewrichten pijn hebben.


Infrarood sauna

De buitenzijde van de cabine is uitgevoerd in donker walnoot fineer. De binnenkant is uitgevoerd in lichtkleurig Hemlock hout met een heerlijke geur. De cabine is uitgevoerd met een comfortabele bank. 

De infrarood cabine heeft een modern design met veel glas aan de voorkant. De infraroodstralers zijn zodanig geplaatst dat de lange golfen een effect op elk gedeelde van uw lichaam kunnen hebben. Het gebruik van de cabine stimuleert zweten, daarom is het raadzaam om een handdoek op de bank en op de grond te plaatsen tijdens gebruik.

De duur en temperatuur van de infrarood cabine kunnen gesteld worden dankzij een bediening die aan de buitenzijde van de cabine wordt geplaatst. Met de bediening kunt u ook de verlichting binnen de cabine aan- en uitdoen. De cabine bereikt de maximale temperatuur binnen een maximum van 10 minuten na het inschakelen van de bediening.

Met de Harvia merknaam op uw infrarood cabine bent u verzekerd van een duurzaam product en van hoogste kwaliteit van de gebruikte componenten. Harvia is een wereldleider in het produceren van sauna's en infrarood cabines.

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent