wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  kraan  /   nobili-loop

Nobili LOOP

Nobili is de grootste Italiaanse kranenfabrikant, die al meer dan 50 jaar lang succesvol aan de weg timmert binnen de sanitairbranche.

Nobili is de grootste Italiaanse kranenfabrikant, die al meer dan 50 jaar lang succesvol aan de weg timmert binnen de sanitairbranche.

De inspirerende filosofie en daadkracht van Nobili hebben dit bedrijf groot gemaakt. Nobili heeft een duidelijke visie die wordt uitgedrukt in een beroemd citaat van dichter Goethe, wie gedurende zijn leven regelmatig voor langere tijd in Italië verbleef: 'Wat je ook doet of waar je ook maar van droomt, begin ermee! Moed bestaat uit genialiteit, kracht en magie.'

 

Met deze visie heeft Nobili de nieuwe LOOP serie ontwikkeld. Een complete kranenserie met vierkante contouren. Vorm en functie zijn bij Nobili een essentiële twee-eenheid. Het bestaansrecht van een voortreffelijk design is altijd afhankelijk van een uitmuntende functionaliteit. De twee zijn niet los te zien van elkaar. Deze uitdaging wordt bij Nobili dan ook alleen maar toevertrouwd aan de meest gerenommeerde ontwerpers.

Ontwerp
De Nobili LOOP serie is ontworpen door Piet Billekens. Deze Nederlandse top designer heeft op geheel eigen wijze een stukje van zichzelf in het design weten te leggen. De subtiele handtekening van de ontwerper vloeit feilloos samen met de uitmuntende gebruiksvriendelijkheid en de kwaliteit van de materialen. 

Bijzonder aan het ontwerp van de Nobili LOOP serie is de subtiele vierkante vormgeving en de unieke wijze waarop de uitloop in de body is verwerkt. Dit kan alleen met uiterste precisie worden geproduceerd, wat synoniem staat voor Nobili Spa.

Milieu
De Nobili Loop serie is niet alleen hoogstaand qua design, maar ook qua techniek. Standaard is de Nobili Loop serie uitgevoerd met de zogenoemde Nobili Watersaving techniek. Deze techniek zorgt er voor dat er bij regulier gebruik circa 50% water bespaard kan worden. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

Assortiment
De Nobili Loop kranenserie bestaat uit een zeer breed assortiment. Of het nu gaat om een 1-hendel wastafel-, bad-, bidet- of douche thermostaatkraan, u vindt ze allemaal terug in het uitgebreide assortiment. Maar ook biedt de Nobili Loop range een zeer uitgebreid assortiment aan inbouw kranen voor bij de wastafel of douche.

Ter complementering heeft Nobili ook een zeer uitgebreid assortiment aan accessoires welke perfect aansluiten op de Nobili Loop kranenserie.

Publicatiedatum: 8 februari 2012

Meer informatie: www.nobili-spa.nl

Tags: wonen badkamer nobili loop kraan kranen wastafelkraan badkraan bidetkraan douchekraan thermostaatkraan

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent