wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  kraan  /   massief-rvs-kranen-met-industrieel-karakter

Massief rvs kranen met industrieel karakter

De Nederlandse markt omtrent massief rvs kranen is uitgebreid met het Italiaanse merk Signorini, geimporteerd door Luca Sanitair. Deze lijn omvat een unieke industriƫle, minimalistische en complete lijn in bad, douche en wastafelkranen.

De Nederlandse markt omtrent massief rvs kranen is uitgebreid met het Italiaanse merk Signorini, geimporteerd door Luca Sanitair. Deze lijn omvat een unieke industriële, minimalistische en complete lijn in bad, douche en wastafelkranen.

Massief rvs kranen zijn dus niet zoals gebruikelijk is, in messing gegoten. Doordat de kraan uit een massief stuk rvs wordt gefabriceerd, heeft u de garantie dat de kraan volledig massief rvs is. De kranen zijn heel passend binnen een industrieel vormgegeven badkamer en minimalistisch van stijl. De serie Zirma heeft ronde bedieningsknoppen, welke zijn voorzien van een verdikking voor een stevige grip.

 

Inbouw doucheplafond, Sinox serie
De serie Sinox bevat strak en industrieel vormgegeven kranen en inbouwwastafelkranen, welke zijn voorzien van ovale vormgegeven bedieningsknoppen. Ook verkrijgbaar in deze serie is een unieke inbouw doucheplafond. Deze kan gecombineerd worden met een rechthoekige inbouwthermostaat, welke ook volledig uit massief rvs is gemaakt.

Compleet aanbod
Het aanbod wordt compleet gemaakt met de serie Effen. De serie Effen bevat naast wastafelkranen en badkranen ook douchekranen. Hierin kunt u een keuze maken uit diverse hoofddouches en inbouwthermostaten met een chromen uitstraling. Signorini biedt u 10 jaar garantie op haar producten.

Luca Sanitair
LUCA SANITAIR staat voor 100% Italiaans design en is verkrijgbaar bij de betere sanitairspecialist, zie
www.lucasanitair.com

Publicatiedatum: 28 maart 2012

Tags: wonen badkamer kraan wastafelkraan rvs

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent