wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  kraan  /   kludi-objekta-kraan-design-in-de-badkamer

KLUDI OBJEKTA kraan: design in de badkamer

KLUDI voegt met OBJEKTA nieuwe kraan aan haar klassiekers toe

KLUDI OBJEKTA kraan: design in de badkamer. KLUDI voegt met OBJEKTA nieuwe kraan aan haar klassiekers toe.Ook aan het basissegment mogen designeisen gesteld worden. Met de compleet vernieuwde serie KLUDI OBJEKTA geeft de gerenommeerde Duitse sanitairfabrikant KLUDI invulling aan deze trend.

De verchroomde messing behuizing van deze vernieuwde KLUDI serie wordt gecompleteerd met een massieve hendel, die als een duidelijk designelement een organische vorm laat zien.

De body van de kraan is niet helemaal rond maar heeft een verfijnde contour. Dit benadrukt elegant de belijning van de kraan, een ontwerp van het designbureau Neufeld & Stein. Daarbij werd gelet op onderhoudsarme oppervlakken, hetgeen in privébadkamers, maar zeker ook in de projectenmarkt en in publieke ruimten een belangrijk issue is.

Het nieuwe KLUDI OBJEKTA programma is een complete ééngreeps mengkranenserie en omvat producten voor de wastafel, het bidet, het bad en de douche. Ook inbouw is mogelijk, waarbij de comfortabele KLUDI FLEXX. BOXX gebruikt kan worden. Bijpassende opbouw- en inbouwthermostaten zijn als vanzelfsprekend eveneens verkrijgbaar.

Nieuw ten opzichte van de vorige edities van de KLUDI OBJEKTA serie is de XL variant. Hier volgt KLUDI de vraag uit de markt naar producten met een hogere uitstroomopening. Dit komt het gebruiksgemak ten goede maar kan ook voor meer gespetter zorgen.

Het nieuwe KLUDI OBJEKTA programma is een complete ééngreeps mengkranenserie en omvat producten voor de wastafel, het bidet, het bad en de douche. Kludi zou Kludi niet zijn als hier niet een oplossing voor is gevonden. De straalhoek van de waterbesparende KLUDI S-pointer perlator is namelijk met een vingerbeweging te verstellen zodat het water daar neer komt waar het neerkomen moet.

Alle kranen beschikken over cartouchetechniek met instelbare heetwaterbegrenzing.

Meer informatie: www.kludi.com

Publicatiedatum: 31 december 2012

Tags: kludi objekta kraan badkamerkraan mengkraan mengkranen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent