wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  kraan  /   hansgrohe-metropol-–-geometrische-schoonheid-in-de-badkamer

hansgrohe Metropol – geometrische schoonheid in de badkamer

Met de nieuwe kranenreeks Metropol introduceert hansgrohe de schoonheid van geometrie in de badkamer.

  • Fotocollectie

Samen met vaste designpartner Phoenix Design werd een zeer uitgebreide reeks kranen en bijpassende bedieningen ontwikkeld voor douche, wastafel en bad. De verschillende groottes, bedieningsvormen en grepen zorgen voor een hoogstpersoonlijke, tot in de puntjes afgemaakte badkamer.

Verschillende hoogtes wastafelkranen

De wastafelkranen zijn beschikbaar in vier hoogtes, zodat er altijd een kraan is die perfect bij jouw model wastafel past. Op zoek naar een veelzijdige kraan? Kies dan voor een zwenkbaar model met een hoge uitloop: handig om snel je haar onder te wassen of bijvoorbeeld een vaas te vullen.

Nieuw: de vrijstaande wastafel

De echte ster van de reeks is een compleet nieuw soort kraan, een vloermodel dat je combineert met een vrijstaande wastafel. Na het vrijstaande bad (al dan niet op pootjes) wordt ook dit nieuwe wastafelmodel steeds populairder, zowel thuis als in de hospitalitysector. Een echte eyecatcher in elke badkamer.

Douche- en badmengkranen

Om je badkamerdesign tot in de puntjes door te trekken bevat de Metropol-reeks tevens douche- en badmengkranen, zowel voor opbouw als inbouw. Ook voor een vrijstaand bad is er een vloermodel mengkraan.

Eén druk op de knop

De kranen van deze reeks bieden keuze uit drie bedieningsgrepen: een volle greep, een beugelgreep of Select-bediening. Select is het paradepaardje van hansgrohe, een intuïtief systeem waarmee je de kraan met één druk op de knop aan- of uitzet. Met dit uiterst praktische en hygiënische systeem kun je bij ingezeepte handen bijvoorbeeld met je onderarm op de knop duwen, zodat de kraan schoon en droog blijft. De Select-technologie werkt puur mechanisch, dankzij een speciaal ontworpen cartridge heb je er geen elektriciteit of andere extra’s voor nodig. De temperatuur van het water bepaal je door aan de greep te draaien.

hansgrohe

hansgrohe maakt deel uit van de internationaal opererende Hansgrohe Groep en is het premiummerk voor douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken. Met haar vele bekroonde producten geeft hansgrohe vorm aan het water dat in de keuken en badkamer stroomt. Dit zijn de plaatsen waar mensen veel van hun waardevolle tijd doorbrengen en de mooiste momenten met water beleven. Met deze momenten in gedachten ontwikkelt hansgrohe baanbrekende oplossingen die hoogwaardig design, duurzame kwaliteit en intelligente functies combineren, voor optimaal gebruikscomfort en -plezier. hansgrohe zet water om in een bijzondere ervaring. hansgrohe. Meet the beauty of water.

Tags: Kraan Hans Grohe douche wastafel bad nieuwe uitgebreide reeks kranen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent