wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douchecabine  /   opvallende-douchecabines-online

Opvallende douchecabines online

Ben jij van plan om jouw badkamer te veranderen, renoveren of helemaal vervangen?

  • Fotocollectie

Een badkamer is een belangrijke omgeving in een woning. Het is dus belangrijk dat je goed weet wat voor sfeer je wilt creëren in de badkamer.

Online bestellen

Tegenwoordig is online alles mogelijk. Zelfs een complete badkamer kan je nu online bestellen. Ook losse onderdelen zoals een douchecabine of badkamer accessoires is een mogelijkheid. Makkelijker kan het niet. Je bekijkt en besteld alles eenvoudig vanuit je woning.
Ben je op zoek naar iets opvallends? Kijk dan eens bij Tegeldepot. Zij leveren zeer opvallende douchecabines online. Naast douchecabines bieden zij ook bijvoorbeeld badwanden, douchewanden, douchedeuren en stoomcabines. Voor elk wat wils!

Welke stijl kies jij?

Ga jij voor een strakke design of wil je een warme sfeer creëren? De stijl hangt natuurlijk af van je gezinssamenstelling. Ben je met z'n tweetjes dan ziet je badkamer er waarschijnlijk anders uit dan wanneer je een gezin hebt met kinderen. Dan kies je waarschijnlijk voor een praktische badkamer met veel opbergruimte en wellicht 2 wastafels.

Diverse douchecabines

Je hebt een ruime keuze als het gaat om douchecabines. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit:
- Complete douchecabines
- Douchecabine kwartrond
- Douchecabine rechthoek
- Douchecabine vierkant
- Douchecabine vijfhoek

De vormen zijn erg opvallend en ruim. Veel ruimte in de badkamer geeft je altijd een fijn gevoel. Je moet je natuurlijk kunnen ontspannen in de badkamer en vooral tijdens het douchen.

Online of showroom

Online is natuurlijk een stuk makkelijker. Het scheelt tijd en tijd hebben we tegenwoordig maar amper. Toch is het te begrijpen als je nog even langs een showroom wilt om de badkamer onderdelen live te zien. Online zijn de afbeeldingen en omschrijvingen vaak wel duidelijk, maar in het echt zien is vaak toch prettig. Tegeldepot heeft een showroom van ongeveer 1000m². Hier kan je inspiratie op doen voor elk onderdeel van de badkamer. Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je direct de deal rond maken of je bestelt alles alsnog online en laat alles gemakkelijk thuis bezorgen.

Tags: douchecabine douchecabines douche cabine tegeldepot

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent