wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douchecabine  /   huppe-goed-voor-lichaam-en-geest

HÜPPE: goed voor lichaam en geest

Een stad ontwaakt. De meeste mensen genieten dan van een heerlijke douche. De warme stralen en geurige zeep geven u geluksmomenten en zorgen dat u genietend wakker wordt.

Een stad ontwaakt. De meeste mensen genieten dan van een heerlijke douche. De warme stralen en geurige zeep geven u geluksmomenten en zorgen dat u genietend wakker wordt. www.uw-badkamer.nl

Douchen kan een echte douchebelevenis zijn. In ieder geval met de ruime en comfortabele douchewandsystemen van HÜPPE. Een Duitse fabrikant en marktleider in Nederland, die bekend is wegens de hoge kwaliteit, prachtige design, ruime keuze in elke prijsklasse en maatwerk indien gewenst.

 

Het thema 'mondiaal goed voor lichaam en geest' vormt ook de basis van de nieuwe en internationale reclamecampagne van HÜPPE, die door Ogilvy & Mather is ontwikkeld. Het managementteam van HÜPPE heeft dit reclamebureau gekozen op basis van de creatieve ideeën en de gunstige ervaringen met de merken BMW, Audi, Porsche en Reebok. De eerste magische foto's zijn geschoten in Paris door de bekende Duitse fotograaf Kai-Uwe Gundlach. Hij visualiseerde de ontwakende stad, terwijl gelijktijdig de comfortabele douchewandsystemen van HÜPPE kracht geven aan lichaam en geest. Een perfect begin van elke dag! Elke dag en overal.

Publicatiedatum: 23 december

 

 

Tags: wonen badkamer huppe hueppe douche douchewand douchewandsysteem wand design douchebelevenis

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent