wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douchecabine  /   collection-600

Collection 600

De Collection 600 biedt een gunstig geprijsde serie volglazen douchewanden.

De Collection 600 biedt een gunstig geprijsde serie volglazen douchewanden.

Deze douchewanden zijn voorzien van moderne grepen en rechthoekige scharnieren met een hefmechaniek. Deze scharnieren zijn aan de binnenzijde vlak in het glas bevestigd waardoor ze een groot schoonmaakgemak bieden. De afdichtstrip tussen het vaste- en het draaibare deel loopt door in de scharnieren en biedt daarmee een optimale afdichting van de douchewand.

 

Het innovatieve wandprofiel is met schroeven vast aan het glas verbonden en biedt een stelmogelijkheid tot wel 25mm. Dit maakt niet alleen het inmeten overbodig maar hierdoor is ook een probleemloze montage gegarandeerd. Een groot bijkomend voordeel is dat de serie is opgebouwd uit standaard elementen met standaard bestelnummers zodat ze ook probleemloos op voorraad gehouden kunnen worden waardoor steeds een snelle levering mogelijk is. Hierdoor is het eveneens mogelijk om bijvoorbeeld twee delen van een Round of van een Vijfhoek met verschillende afmetingen te combineren zodat op wens asymmetrische opstellingen gebouwd kunnen worden. De standaard elementen hebben opvolgende breedtematen zodat binnen een range van 720mm tot 1045mm iedere maat kan worden ingevuld. Voor een optimale waterdichtheid kunnen de verschillende uitvoeringen prima gecombineerd worden met een Duscholux douchebak, bijvoorbeeld met de zeer vlakke douchevloeren van de FreeBase serie, die ook in kwartrond en vijfhoek leverbaar zijn, maar door het hefmechaniek in de scharnieren is ook plaatsing op een tegelvloer geen probleem.

De Collection 600 serie omvat rechte deuren met een vaststaand deurdeel voor nis, voor combinatie met zijpaneel en voor hoekinstap, alsmede kwartronde modellen en vijfhoekcabines. Ook vrijstaande zijpanelen voor het creëren van een inloopdouche en verkorte zijpanelen behoren tot de mogelijkheden. De producten zijn standaard uitgevoerd met profielen in glanzend platinum zilver en met helder veiligheidsglas. Als optie is de glasveredeling Cleartec leverbaar.

Publicatiedatum: 11 mei 2009

Tags: wonen badkamer Duscholux Collection 600 wandprofiel volglazen hefmechaniek glas douchewand waterdichtheid FreeBase inloopdouche veiligheidsglas Cleartec

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent